Op een doordeweekse woensdag stond er een uitwedstrijd tegen Festilent MD1 op het programma. De E8 van de meiden kregen training van Wout en de MD1 begon de reis naar Zeeland met 8 meiden. Manon van de E8 was er bijgevraagd. Nu de laatste wedstrijden van de competitie worden gespeeld kwam er opeens een mascotte voor het meidenteam. Een knuffeltje achter in de auto van de leider.

Festilent MD1 stond bovenaan en bij winst waren ze kampioen. Vooraf wisten de leider en de ouders al dat het zeer moeilijk zou gaan worden. Dit bleek ook in de 1ste helft. Festilent speelde over totdat ze een schotkans kregen. Dsv probeerde doelpunten te voorkomen door heel verdedigend te spelen en voor ieder schot proberen te gaan staan. 1ste helft eindigde met een 5-0 achterstand. De mascotte moest het toen even ontgelden met een waterzakbad.

In de 2de helft hetzelfde beeld. Over de hele wedstrijd heeft Dsv 3 kleine kansen gekregen. Met vele ouders langs de ene kant van de doelpaal en irritante jongens aan de andere kant viel de eindstand nog mee. Floor had een vele keren goede reddingen en ook waren er goede verdedigende acties te zien. Na een uur gespeeld te hebben kon Festilent het kampioenschap gaan vieren. Tegen deze ploeg is niemand opgewassen. De uitslag uiteindelijk: 12-0.

In de douche werd de mascotte nog wel verzorgd met diverse shampoos. Aankomende zaterdag wordt de uitwedstrijd gespeeld tegen Olympia’18 MD2. Vertrek per fiets om 10.00 uur. En met de belofte van de leider om een mascotte mee te nemen waarmee we wel winnen. De leider dacht meteen aan de groene kikker die hij thuis nog heeft liggen. Echter haat deze kikker water.

Leiders MD1