Vandaag gingen de D meiden op weg naar Boxmeer om daar tegen de MD2 te spelen. Na de wedstrijd van de E7M gezien te hebben vertrokken we. De leider had maar 3 punten vandaag. Winnen, goed spelen en het moest droog blijven. Slechts 1 zou er uitkomen. Goed spelen. Toen de wedstrijd begon bleek dat de aanvoerder van Boxmeer goed was. Klein en behendig met een goede techniek. Olympia’18 scoorde als eerste. Bijna direct erna schoot iemand van Boxmeer een terugkaatsende bal in eigen goal, 1-1. Toen begon het te regenen. En niet te zuinig. Alle meiden gingen toch door en met rust was er een 4-3 achterstand. Voor Dsv een doelpunt van Michelle Verschuuren en nogmaals een eigen goal.

In de gehele 2de helft was Dsv beter. Maar het geluk ontbrak een beetje. Boxmeer had dat beetje geluk wel. Op het einde van de wedstrijd werd het toch spannend. Na een mooie corner waar Imke vd Hoven uit scoorde stond het 6-5 voor Boxmeer. De aanhoudende druk van de meiden van Dsv zorgde voor veel spanning. Toch zou het niet meer lukken.

Na de wedstrijd werden er penalty’s genomen op de grote goal en de meiden van St tunnis doken allemaal nog mooi in de modder. De vader van Ilse Nabuurs stond er nog foto’s voor te maken. Als toetje krijgt hij meteen de taak om deze week de vieze kleren te wassen. Succes.

Volgende week alweer de laatste wedstrijd van het eerste seizoen. Uit in Haps.

Leider MD1