Eindelijk, er kon weer een wedstrijd gespeeld worden. Na ongeveer 3 maanden geen wedstrijd en 3 trainingen moest de MD1 thuis spelen tegen Udi’19/Beter Bed MD1. Door de eindklassering van vorig seizoen is de MD1 hoger ingedeeld, dus de leider dacht dat alle wedstrijden zwaar zouden worden.

Onder leiding van Jeroen Peeters, met veel wind en soms wat regen begon de wedstrijd. Al snel zag de leider dat er kansen lagen om dit duel te winnen. Door goed de duels aan te gaan en over te spelen kon het lukken. Toch eerst een tegenvaller, een doelpunt tegen, 0-1. Al snel werd dit goed gemaakt door een prachtige aanval. Michelle stuurde Margo met een mooie pass diep en ze schoot raak, 1-1. Kort hierna kwamen we op voorsprong door opnieuw een doelpunt van Margo.

In de rust een paar tips van de leider. De meiden hadden allemaal het gevoel dat we moesten winnen en dat het ook kon winnen.

De 2de helft was spannend. Udi’19 kwam een aantal keren gevaarlijk voor de goal. Hetzelfde gold voor DSV. In de laatste minuut kwam eindelijk de zekerheid dat de MD1 van DSV ging winnen. Michelle kwam alleen voor de keeper en schoot de bal in het net, 3-1. Uiteindelijk een verdiende overwinning. Bedankt voor het fluiten Jeroen.

We zijn benieuwd wat voor tegenstanders we nog meer tegen komen. Om te beginnen aankomende zaterdag in een uitwedstrijd tegen FC Uden MD1.

Leider MD1