Na een onrustige en koude nacht ging het voetbal op de zaterdag weer door. DSV MD1 vertrok om half 11 richting Uden om daar te spelen tegen FC Uden MD1. Een tegenstander die vorige week flink had verloren. Op het sportpark aangekomen kwamen we op het veld dat net aan de eisen voldeed om er een wedstrijd op te spelen. Het veld was namelijk erg klein. De leider van DSV heeft zelfs in de 2de helft stappen gezet om te kijken hoe groot het was. Uitslag: 64 bij 32 meter. Na controle op een site bleek dit net genoeg te zijn.

Toen de wedstrijd begon was Uden sterk, maar DSV hield goed stand. Uden had een leidster met goede stembanden die het team stuurde. DSV kwam op voorsprong. Margo kon 2 x uithalen op goal en bij het 2de schot was het 0-1. Uden kwam na een tijdje wel weer langszij, maar uit een afgeslagen corner van DSV kon Michelle de 1-2 maken.

In de rust werd er een hoop gepraat over van alles. Uiteindelijk kwam de leider met zijn eindpraat dat hij alleen wilde winnen. Met die gedachte weer het veld op.

Na 10 minuten kwam DSV op stoom. Het kan kort gezegd worden, omdat er 1 meisje de doelpunten maakte. Margo scoorde 4 x. De uitslag was 2-6. Tijdens de gehele wedstrijd werd er ook weer een hoop op de paal geschoten.

De voorjaarscompetitie is goed begonnen. 2 keer winst. Volgende week wacht er een zeer moeilijke thuiswedstrijd tegen Oss’20/Verbruggen MD1. Deze ploeg heeft ook alles gewonnen, maar dan met grote cijfers. Die zaterdag is de leider er niet bij. Grad, Stefan en Jeroen: Succes met alles en bedankt voor het overnemen.

Leider MD1