Een verliespartij en vorige week een gelijkspel. Een overwinning vandaag zou dus mooi zijn. Het moest gaan gebeuren tegen Heijen. De 7 meiden hadden er zin in en onder leiding van Arie Cornelissen begon de wedstrijd.

Het begin was even wennen. Al snel kreeg Dsv grip op het spel en begonnen ze goed naar elkaar te spelen. Doelpunten kwamen dan ook. 5 doelpunten van Michelle Verschuuren en 1 goal van Ilse Nabuurs betekende een 6-0 voorsprong bij de rust.

In de rust hoefde er weinig gezegd te worden. Alleen 2 afspraken. Bij de 10de goal moesten de meiden het welbekende dansje doen van de pindakaas reclame en bij 10 of meer goals en geen tegendoelpunt kregen de meiden een snoepzak van de leider.

Het kwam helemaal goed in de 2de helft. Af en toe was Heijen er toch dichtbij om een doelpunt te maken. Waaronder 3 schoten tegen de paal. Bij Dsv scoorde Imke vd Hoven 3 keer en Michelle kon er nog 2 maken. Bij de 10de goal werd het dansje uitgevoerd. Daar moet nog wel een beetje op getraind worden. Met een 11-0 overwinning gingen de meiden van het veld af en kregen ze een snoepzak. Prima gespeeld vandaag. Arie, bedankt voor het fluiten.

Leider MD1