Vorig seizoen startte DSV voortvarend en nam ogenblikkelijk de eerste plaats in op de ranglijst. Later zakte de ploeg ver terug. In de huidige competitie begon men met twee nederlagen. Daarna hervond het team zich en inmiddels is DSV koploper in de vijfde klasse G. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat de concurrentie, Vianen Vooruit en VCA, een wedstrijd minder heeft gespeeld. De laatste nederlaag dateert van 13 september thuis tegen Venhorst. Bij deze ex-vierde klasser mocht DSV afgelopen zondag op bezoek en nu waren de rollen omgedraaid, want de volle winst ging mee naar Sint Tunnis: 1-2.
DSV startte ongeconcentreerd op het slecht bespeelbare veld en onzorgvuldig uitverdedigen leidde in de 5e minuut tot een doelpunt van Tom Leenders van de thuisclub: 1-0.
De gasten leken daarmee wakker geschud en slaagden erin het duel gaandeweg meer naar zich toe te trekken.
Er was een corner voor nodig om de stand gelijk te trekken. Tom Arts kopte in de 23e minuut raak: 1-1. Daarna begon DSV beter te voetballen.
De teams waren aan elkaar gewaagd tot aan het rustsignaal en ook daarna was er weinig krachtsverschil. Het veldspel van DSV oogde wat verzorgder, terwijl de thuisclub wat vaker de lange bal hanteerde.
In de 65e minuut wist Tom Arts zijn tweede goal te noteren door de bal met een fraaie lob
tegen het net te laten ploffen: 1-2. Zo’n zelfde doelpunt van dezelfde speler was eerder onterecht afgevlagd!
De thuisclub probeerde natuurlijk alles om weer langszij te komen, maar kon niet echt gevaarlijk worden.
Eén keer mocht de spits alleen op doelman Martijn Hariri van DSV af, maar zijn rollertje
eindigde in de handen van de goalie.
Ook de drie wissels bij Venhorst wisten geen openingen te forceren. Daar zorgde onder andere uitblinker Stijn Fleuren wel voor en met het inzicht van Stefan Verberk speelde DSV zich naar het eindsignaal én de koppositie toe.
Ijs en weder dienende speelt DSV a.s. zondag 20 december thuis de inhaalwedstrijd tegen De Zwaluw uit Oeffelt.