De werkgroep 'Damesvoetbal DSV' is op zoek naar meiden en dames die graag willen voetballen. Op zaterdag 27 mei organiseren zij een introductiewedstrijd.

Hallo meiden, dames,

Ook dit jaar hebben wij weer een kampioen afgeleverd, de meisjes van MO15. Dit is nu al onze derde kampioen in een meidencompetitie in slechts twee jaar tijd. Het lijkt ons leuk dat wij nog meer meisjes bij onze club mogen begroeten.
 
Maar niet alleen meisjes, dames zijn ook zeer welkom. Zeker nu wij aankomend seizoen een dameselftal zullen hebben. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je ouder zijn dan 19 jaar en zin hebben om op zondagochtend een lekker en gezellig potje te voetballen.
Nog nooit gevoetbald. Geen probleem! Onze ervaren trainers helpen jou graag bij het verwerven van de juiste skills. Heb je een voetbalverleden! Perfect, wij brengen jou zo weer op niveau.
 
Zaterdag 27 mei spelen wij onderling een wedstrijd(en). Hieraan doen de meisjes MO19 mee (de meeste  meisjes van dit team zullen volgend jaar in het dameselftal actief zijn). Maar ook ouders (vaders en een moeder) en enkele trainers zijn van de partij. In een leuke ongedwongen sfeer zal de partij, onder leiding van een ervaren scheidsrechter, plaatsvinden waarna we in de kantine de dag gezellig afsluiten.
 
Lijkt het jou leuk om bij ons te voetballen en ben je ouder dan 19 jaar, dan verwelkomen wij jou graag, met voetbalschoenen, scheenbeschermers en sokken op zaterdag 27 mei om 13.30 uur op Sportpark De Laan aan de Ledeackersestraat. Na de wedstrijd is er gelegenheid om te douchen.
 
Tot zaterdag.

Werkgroep damesvoetbal, SV DSV