In Heijen zien ze DSV waarschijnlijk liever niet meer naar sportpark “De Heikamp” komen, want voor de derde keer in successie ging de volle winst mee naar Sint Tunnis. DSV boekte namelijk een nipte 1-0 overwinning en voor de thuisploeg betekende dat de eerste tegentreffer in deze competitie.

Er was een basisplaats voor Ron Smits die hij na een kwartier spelen alweer geblesseerd af moest staan aan Wouter Fleuren en in de tweede helft werd een invalbeurt gegund aan Mark Vink die na veel blessureleed weer fit is. De liberopositie werd ingenomen door David Adriaans vanwege de afwezigheid van Stefan Verberk. Adriaans vormde negentig minuten lang het slot op de deur van de DSV-defensie. De bedoelingen van de gastheren waren duidelijk: vertrouwen op de tot nu toe hechte defensie en via counters proberen toe te slaan. Dat lukte nauwelijks en keeper Martijn Hariri had dan ook een rustige middag. Eén keer verwerkte hij een vrije trap tot corner en op slag van rust zag hij hoe de thuisclub uit vrije positie overschoot. DSV liet in aanvallend opzicht meer zien en kreeg ook mogelijkheden, maar het laatste zetje ontbrak steeds. Het bleef zoeken naar openingen in de inderdaad sterke verdediging van Heijen. Na rust moest de thuisclub binnen 5 minuten drie keer geel accepteren. Ook Tom Arts en Piet Lamers van DSV liepen tegen een dergelijke prent aan in de tweede helft.

Het gevaar van Heijen ontstond vooral uit vrije trappen die in de doelmond werden geplaatst.
Uit één daarvan werd uit kansrijke positie naast gekopt. In de 82 minuut viel plotseling de treffer voor DSV: Merijn Jacobs haalde van ver uit met zijn linker en de bal zeilde over doelman Dennis Verbeek in de bovenhoek tegen het net: 0-1.
Spannende slotminuten, waarin DSV dichter bij 0-2 was, dan de thuisclub bij de gelijkmaker.

DSV 2 boekte de eerste overwining in de competitie door in Oeffelt De Zwaluw met 3-2 te verslaan.