Voetbalvereniging DSV houdt 2 grote acties voor renovatie en uitbreiding van het clubgebouw

Timmert aan de weg
DSV timmert al enkele jaren letterlijk en figuurlijk aan de weg. In figuurlijke zin, is er 4 jaar terug met het aanstellen van een technisch jeugdcoördinator een grote stap gezet om het jeugdbeleid met behulp van alle vrijwilligers te structureren. Nu ligt er een beleidsplan waar alle trainers, begeleiding en staf een handvat vinden om op een gedegen wijze de jeugd op te leiden. Dat dit zijn vruchten afwerpt blijkt wel aan het groot aantal jeugdleden dat met plezier voetbalt. Het feit dat DSV Sint Anthonis dit seizoen met twee jeugdelftallen in de hoofdklasse speelt , is een bewijs dat de ingeslagen weg de juiste is.

Uitbreiding accommodatie
In letterlijke zin heeft de club met al zijn vrijwilligers afgelopen jaren hard gewerkt om het aan groeiend aantal leden een passende accommodatie te bieden. Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van het aantal kleedkamers, herinrichten van de accommodatie met een nieuwe fietsenstalling , speeltuin voor de allerjongste talenten in wording en het op orde hebben van uitgebreid trainingsmateriaal.

DSV heeft nu concrete plannen voor de uitbreiding en opwaardering van het clubgebouw. Daar is eenvoudig gezegd veel geld voor nodig. Achter de schermen is hard gewerkt aan 2 acties.

een superloterij met superprijzen;
1e prijs: Auto Suzuki Alto ter waarde van € 10.000,=. Sponsors Wouter Bollen en van Haren Boxmeer
2e prijs: thuisbioscoopset ter waarde van € 2.500,=. Sponsor SP: Manders
3e prijs: fiets ter waarde van € 1.750,= Sponsor fietsenhuis Theo Aben
4e t/m 13e prijs een dinerbon van € 75,= restaurant de Heksenboom
14 t/m 23e een doe het zelf bon van € 35,= sponsor Fixet van Erp.
Prijs per lot € 10
Trekking 11 december 2010

.
Poster Superloterij