Het wil na de winterstop maar niet lukken met het eerste team van DSV. Afgelopen zondag opnieuw verlies en fors ook. De ploeg die in de herfst nog koploper was, kijkt nu zowaar naar de onderkant van de ranglijst waar enkele tegenstanders gelukkig op behoorlijke afstand staan! Kampioenskandidaat HBV uit Beers liet er geen gras over groeien en stapte tegen half vijf met een 4-0 overwinning van het veld. Daar viel niet veel op af te dingen.

Thuisclub DSV stond toen al lang met 10 man, want vroeg in de tweede helft ontving Niels van Loon zijn tweede gele kaart en dat betekende dus rood. HBV nam het initiatief en doelman Willem van Keijsteren van DSV moest tot twee keer toe gestrekt naar de hoek en ook nog van schoeisel wisselen! Gaandeweg kwam de thuisclub wat los, maar juist in die periode sloegen de gasten tot twee keer toe. Martijn van den Bogaard werd niet gehinderd bij een voorzet en dus kon hij de bal onbelemmerd in de bovenhoek knikken: 0-1. Een vrije trap scheerde de bovenlat van het doel van DSV en Ruud Toonen werkte na een klutssituatie de bal over de doellijn: 0-2. Dat gebeurde overigens na een onterechte vrije trap. Marc Willems en Niels van Loon hadden toen al een gele kaart te pakken en Dave Suppers was al vervangen door Tom Arts. Vijf minuten na rust scoorde Bram Derks 0-3, na opnieuw een gebrek aan resoluut defensief optreden. Een ideale stand voor de gasten en spelers en publiek wisten dat het voor DSV nog een lange tweede helft zou worden, zeker toen men met tienen verder moest. Twee hele goede mogelijkheden voor DSV, maar het schot van Sjoerd van den Berg ging over en dat van Ward Brienen rolde naast de verkeerde kant van de paal. Geklungel achterin bij DSV leidde tot de 0-4 van Martijn van den Bogaard.

Tweede paasdag speelt DSV in Sint Agatha tegen VCA in de hoop dat er met het slot van de competitie in zicht, toch nog een ommekeer komt.