In Oeffelt stond er voor DSV niets meer op het spel. Voor De Zwaluw daarentegen wel, want de thuisclub moest winnen en hopen op verlies van Handel om zo opnieuw degradatie te voor- komen. Aldus geschiedde. In het veld waren de belangen zichtbaar, want De Zwaluw speelde fanatieker dan DSV en dwong zo de overwinning af. Enige hulp van “buitenaf” ontbrak daarbij niet!
Door doelpunten van Stan Cuppen (De Zwaluw) en Rob Brienen (DSV) leek er een 1-1 ruststand op het scorebord te verschijnen, maar Harm Miggiels dacht daar anders over: 2-1.Tien minuten na rust werd het 2-2 door Tom Arts die daarmee voor de vierde keer in successie scoorde in de slotfase van deze competitie. Buddy van Sambeek liet een schuivertje glippen (3-2) en de penalty voor de thuisclub werd wel erg gemakkelijk gegeven, maar leidde wel tot de 4-2 zege voor Oeffelt.
Tom Arts stond toen al onder de douche, want twee keer geel leverde hem al dan niet terecht de rode kaart op.Toen ook Sjoerd van den Berg geblesseerd uitviel, moest DSV met negen man verder, want de drie wissels waren al ingezet. Opluchting bij de thuisclub na een telefoontje naar Handel!

Zo eindigt DSV in de middenmoot van de vijfde klasse na een seizoen met zeer wisselende prestaties. De start was voortvarend (vier overwinningen op rij), daarna was er sprake van ups-en-downs. Trainer Jan Schaap vindt het in ieder geval een leerzaam jaar geweest voor de jeugdige ploeg.

Opmerkelijk afgelopen zondag was de eerste overwinning van het damesteam. Een daverende zege van 7-0 op de dames van Wittenhorst.
Op “De Laan” vinden er komende weken nog talloze activiteiten plaats. Inhaalwedstrijden, zowel bij jeugd als senioren, Oelbroecktoernooi en het team van Beekse Boys/DSV speelt op 20 mei zelfs een wedstrijd tegen een Engels team. Het mixtoernooi dat gepland was voor 7 en 14 mei vindt geen doorgang.