a.s Zondag staan er belangrijke toppers op het programma. In de 5 klasse: nummer 1 tegen de nummer 2. DSV speelt uit tegen Venhorst respectievelijk de nummer 3 tegen de nummer 4. Mocht DSV er inslagen de wedstrijd winnend af te sluiten (daar gaan we wel van uit), en als de nummers 1 en 2 spelen gelijk spelen mag DSV zich herfst kampioen noemen. De DSV selectie is ondanks de slechte weersomstandigheden volop aan het trainen. Het is een plezier om te zien, zelfs op de training zijn de vaste toeschouwers present. De ploeg van Jan Schaap laat steeds meer dat voetballen zien wat het plubliek uit Sint Anthonis (dat steeds met grote getale meereist naar de uitwedstrijden) wil zien. De selectie van DSV zit ruim in de bezetting en een ieder moet vechten voor zijn plaats een gezonde concurrentie. Men speelt graag in DSV 1. Geblesseerde spelers zijn steeds beter op te vangen die overigens onder perfecte begeleiding van verzorger Marco Brisco, klaargestoomd worden voor elke wedstrijd.
Ook George met zijn team DSV 2 heeft een mooie klus te klaren. Zijn team moet aantreden tegen de koploper in Oeffelt. Enigste verliespunt heeft deze ploeg bij DSV opgelopen.
George en keeperstrainer Jan zorgen voor de perfecte ondersteuning. En de trainingen van de selectie zijn door het trio 100% verzorgd. Nogmaals de sfeer en de gezonde concurrentie bevorderen het voetbal bij DSV.
De ontwikkeling die DSV in het voetballen gemaakt heeft in 2009 is enorm.
Na de grote selectie is er nu een derde elftal waar spelers een opstap kunnen maken naar de selectie. Dit is gezien de bloeiende jeugdafdeling waar spelers al in grote getale staan te trappelen om zich bij de selectie aan te sluiten.
Afsluitend a.s zondag naar Venhorst om ons DSV daar aan te moedigen.
Groeten Wout