DSV sloot het aantrekkelijke duel in Rijkevoort uiteindelijk af met 2-2. Daar mocht de ploeg tevreden mee zijn, want het veel lager geplaatste Toxandria was over negentig minuten genomen beslist niet de mindere. Voordat iedereen zijn plek in de zon gevonden had was het al 0-1.Jeroen Brienen kopte een voorzet van Jeroen Peeters over keeper Bert Thijssen in de verre hoek.Goede start dus van DSV dat de controle over de wedstrijd had. Enkele kansen ook voor de thuisclub, maar gaandeweg werd Toxandria teruggedrongen en de 0-2 hing in de lucht.
Onder andere Tom Arts had daarvoor kunnen zorgen, maar zijn riante kans ging verloren.
Zo’n kans kreeg Toei voor de Rijkevoortse ploeg ook, maar ook zijn schot verdween langs de verkeerde kant van de paal.
Toxandria kwam toch langszij, toen een vrije trap, die er nooit één was, via het hoofd van Thomas Paters van DSV in het doel zeilde: 1-1.
Na de thee werd het allemaal wat feller en vielen er ook diverse gele kaarten, vooral aan DSV-zijde.
De thuisclub speelde onbevangen en uit niets bleek dat de koploper op sportpark “Kampzicht”
aan het werk was. DSV kwam namelijk onder druk te staan, leed balverlies op het middenveld en na een dieptepass tikte Toei de bal langs de uitkomende Martijn Hariri in het doel: 2-1.
Via een drietal wissels probeerde trainer Jan Schaap het tij te keren, maar de gasten verschenen weinig voor het doel van Toxandria.
De gelijkmaker kwam dan ook eigenlijk uit het niets, want keeper Thijssen van de thuisclub verkeek zich op de schuiver van Tom Arts: 2-2.
Het volgende schot van diezelfde Arts ging rakelings naast en de harde kopbal van Toxandria aan de andere kant ook.
Teleurstelling bij DSV dat de positie op de ranglijst drastisch zag veranderen na het verlies van twee punten.
Drie duels zijn er nog te gaan tegen achtereenvolgens Heijen en VCA thuis en de competitie wordt afgesloten in Oeffelt tegen De Zwaluw.
Een verlenging van het seizoen behoort tot de mogelijkheden, als DSV zou moeten strijden om de tweede promotieplek naar de vierde klasse.