Op zondag 6 oktober, in de stromende regen, speelden de DSV vrouwen hun 3e competitieduel tegen het uit de 4e klasse gedegradeerde SES uit Langenboom. 

De week daarvoor had DSV geen potten kunnen breken tegen het fysiek sterke combinatieteam uit Velp, Grave en Escharen: 0-4.  Het leek een moeilijke middag te worden voor de vrouwen uit St. Anthonis. SES had een doelsaldo van 18 voor en 1 tegen opgebouwd in de eerste twee wedstrijden. Toch maakten de twee teams er samen een mooie wedstrijd van, ondanks dat het spel van de Langenboomse vrouwen technisch verfijnder was. Het verfijnde combinatievoetbal lag DSV vele malen beter dan het fysieke optreden van de eerdere tegenstanders. De eerste helft hadden beide teams verschillende mooie kansen en hadden we met een gelijkspel naar de thee kunnen gaan. Echter stond het vizier van de Langenboomse vrouwen meer op scherp dan dat van DSV. 
Na 14 minuten spelen verloor DSV de bal op het middenveld en met één pass werd een speelster geheel vrij voor Marie gezet. De sterk keepende Marie had echter geen antwoord op de inzet van de spits van SES:  (0-1). Heel lang konden SES niet genieten van hun voorsprong. Na enkele eerdere mogelijkheden was het vijf minuten na de openingstreffer wel raak voor Margo. Een voorzet van links werd opgevangen door de spits van DSV. Met veel duelkracht sneed ze door de defensie van SES en prikte de bal in de linkerhoek 1-1. DSV en SES maakten er een mooi voetbalspektakel van. Na over en weer kansen, was het SES dat opnieuw een voorsprong nam: 1-2. Net voor het fluitsignaal voor de rust breidde SES hun voorsprong uit naar 1-3. Een domper, want SES was dan voetballend misschien beter, DSV had zeker de kansen gekregen om op gelijke hoogte te staan. Meteen na de rust gaf DSV een antwoord door direct te scoren. Margo stuurde Eef met een mooie pass naar voren, waarna Eef de bal na een goede actie langs de doelvrouw schoot: 2-3. Toen SES bijkwam van de snelle tegentreffer van DSV, had het nog een verrassing voor DSV in petto. Hun beste speelster had de eerste helft op de bank vertoefd en kreeg in de tweede helft de gelegenheid om aan het doelsaldo van SES te werken. Met flitsend aanvalsspel scoorde deze aanvalster in 5 minuten 3 keer! Pas daarna kreeg de verdediging van DSV enigszins grip op deze speelster. Het kwaad was echter al geschied: 2-6. In de 35 minuten na deze treffer werd er nog één maal gescoord door deze speelster waarmee ze de eindstand op 2-7 bepaalde. Een grote nederlaag, maar we hebben na drie weken eindelijk gezien dat ook wij het voetballen niet verleerd zijn. Deze nederlaag kunnen we wellicht beter verwerken omdat we in grote delen van de wedstrijd gewoon lekker gespeeld hebben. Volgende week speelt DSV om 11.00 uur de uitwedstrijd tegen Vianen Vooruit. Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de eerste driepunter van het seizoen!