De vraag vooraf was of we aan konden sluiten bij de bovenste teams in de competitie of weer moeten plaatsnemen in het rechterrijtje. Het antwoord is gelukkig de aansluiting bij de bovenste 4 (Weliswaar met één wedstrijd meer dan Heijen en Oostrum).

In de 1e helft zijn er voor beide teams wat kansen te noteren maar zet Pieter B. DSV op 0-1. Er zit deze zondag veel energie in het team en Beugen heeft het lastig tegen het felle DSV. Vlak voor rust krijgt de gevaarlijkste speler van VIOS een grote kans op de gelijkmaker maar goed uitkomen van Roel betekent nog steeds 0-1.
Na de thee blijft DSV aardig voetballen en scoort Lars V. op aangeven van Pieter B. Rens wordt gewisseld voor Jesse en Mattee en Pieter V. vallen helaas uit met duizeligheid na een botsing en enkelklachten. Lars Willems en Lars Peeters zijn hun vervangers. Vlak voor tijd geeft Lars P. een goede pass op Lars V. die vervolgens zijn speler uitkapt en beheerst de 1-3 scoort. Lars had een hattrick kunnen maken maar schiet de gegeven strafschop in blessuretijd helaas niet binnen. 

De overwinning is zeer verdiend na een wedstrijd met veel drive en energie. Een uitstekende teamprestatie met een extra compliment voor de prima keepende Roel. 

28 november volgt de thuiswedstrijd tegen koploper Achates. Bij winst is het verschil nog maar 3 punten….