Vandaag staat een wedstrijd tegen Juliana op het programma.

Als gasten krijgen wij de aftrap en we zoeken dan ook meteen het doel van onze tegenstander op. Meteen daarna trekt Juliana ten aanval. Hun eerste schot op goal gaat naast. Xin-Fu geeft een pass op Kawa die behendig op zoek gaat naar scoringskansen. Dat geeft nog geen soulaas, maar even later is er meer succes. Na een actie van Kawa komt de bal bij Michiel die zijn eerste doelpunt van vandaag maakt, 0-1. Kort daarna pakt Kawa de bal af bij een Millse verdediger. Hij zet voor maar Jurre weet de bal precies op de rug van de keeper te schieten. Dan volgen er wat corners over en weer. Beide teams weten hieruit niet te scoren. Michiel en Jurre gaan samen in de aanval, maar de bal gaat er niet in. Juliana gaat op zoek naar de gelijkmaker. Onze keeper Tijn is echter goed op zijn hoede en behoudt de nul. Bij een uittrap van Juliana let Michiel goed op en scoort 0-2. Onze verdedigers lossen elkaar goed af. Soms gaat Xin-Fu meer naar voren en dan weer Rik. Rik gaat met Jurre richting het doel van de tegenstanders. Het wordt een corner en dan is het tijd voor de eerste time-out. 

Na mooi combinatievoetbal van Jurre, Michiel en Kawa (er wordt met vlagen erg goed gecombineerd!) schiet Kawa de bal net naast de kruising. Ook Xin-Fu, Sjef en Michiel laten zien dat je met overspelen ver komt. Een doelpunt levert het niet op. Mill probeert wat aan de score te doen met een schot op goal. Maar daar staat Tijn op de lijn. De volgende aanval van Mill wordt in de kiem gesmoord door onze verdedigers. Sjef gaat dan op solo en scoort de 0-3. Net voor rust kan Jurre 0-4 scoren als op het middenveld de bal wordt veroverd.

Na de rust gaan Sjef in de goal en Tijn in de spits. Michiel heeft er zin in en krijgt zowaar twee schietkansen. De eerst gaat op de paal en de rebount belandt in het zijnet. We blijven aanvallen, zonder onze verdediging te verwaarlozen. Tijn scoort de 0-5. Even daarna krijgt Tijn nog een kans, nadat een lange pass van Xin-Fu bij hem komt. Helaas geen doelpunt. Michiel gaat weer eens met de bal aan de haal en gaat behendig door de Millse verdediging, het is 0-6. Mill wil de eer redden en de volgende de doelpoging gaat voorlangs. 

Na de laatst time-out gaat Kawa meteen op zoek naar de Millse goal. Xin-Fu weet na een snelle intrap te scoren, 0-7. Mill krijgt nog een kans, maar Sjef zorgt voor een redding. We blijven voor druk zorgen op de goal van Mill. Xin-Fu met een schot dat wordt opgevangen door Kawa. Als de bal bij Tijn komt, scoort hij 0-8. Even later zorg Kawa voor een puike voorzet op Tijn. Die had kunnen scoren, maar zijn linker voet laat hem in de steek. Michiel zorgt nog voor de 0-9 en had de 0-10 op de slof als de paal niet wederom in de weg stond. De 0-10 is er toch nog gekomen nadat Xin-Fu vanaf ver de bal met een stuiter achter de keeper laat belanden. Rik laat zien dat hij attent blijft verdedigen en de aanval van Mill is voorbij.

Dan ik het mooi geweest. De tijd zit erop.”