Woensdag 18 september moesten we s avonds nog de laatste wedstrijd in onze bekerpoule spelen, tegenstander was Constantia beide team 's hadden even veel punten en het doelsaldo was ook precies gelijk. In de 1e helft liet Constantia ons het spel maken en achterover leunend kregen ze welgeteld 1 kans voor de rust. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld enuit een van hun kansen wisten ze de 0-1 te maken.

Echter 10 minuten voor tijd wist Pieter met een pass Mathijs te bereiken die op zijn beurt Piet bediende en die kon de verdiende gelijkmaker scoren, door dit resultaat zijn beide team 's een ronde verder in de beker.


Zaterdag 21 september vandaag begon de competitie onder een lekker zonnetje, na de bespreking volgde een goede warming-up, tegenstander was Vitesse uit Gennep, Na de aftrap was het Vitesse dat meteen feller was en beter uit de startblokken schoot en na 10 minuten was het 0-1,  5 minuutjes daarna werd de voorsprong al verdubbeld door Vitesse, wat er met onze spelers aan de hand was volgens mij genoten ze te veel van het najaarszonnetje, we kregen wat halve kansjes, maar vlak voor rust wist Vitesse na slecht weg werken de 0-3 te maken.

Tijdens de rust vroegen onze coaches wat er aan de hand was, het moest feller en meer beleving van onze kant komen.

Die woorden hadden ze goed begrepen en binnen 2 minuten wist Piet de 1-3 voor DSV te scoren, DSV bleef druk houden en werd feller in de duel 's echter Vitesse kon nog 2 keer scoren en zo de score snel naar 1-5 tillen, Sem Brouwers schoot de bal nog net voor langs na een pass van Roel, en Mathijs kreeg het voor mekaar om van dicht bij de bal hoog over te schieten, na 90 minuten floot de scheidsrechter voor het einde.

Na afloop was de conclusie dat we in de 2e helft wel verbetering was maar we moeten vanaf de 1e minuut scherp beginnen, komende goed trainen en volgende week uit naar Venray JO19 2

Groeten teamleiding DSVJO19 1