Vandaag, op Zaterdag 14 Maart moest het E2-team aantreden tegen Constantia E1 uit Wanroij. Nadat vorige week de wedstrijd gewonnen was, had eenieder weer goede moed voor deze wedstrijd. Een groot aantal ouders ging mee als supporter en ook Jan Vloet (de opa van Teun) kwam zijn kleinzoon aanmoedigen. Het aanmoedigen was ook wel nodig, want het team loopt nog niet zo geolied als vóór de winterstop.

Bij deze wedstrijd stond Lars in de goal omdat hij deze week geblesseerd aan zijn bovenbeen was geraakt op de training. E2 begon sterk, maar kwam in de vierde minuut met 1-0 achter, toen een Constantia-speler bij een voorzet van rechts, vrij voor de goal kwam en ongehinderd in kon schieten. Oeps , de leiders hadden even vergeten dat Lars normaal achter de verdedigers Niels en Peerke staat en nu in de goal en na dit doelpunt werd Martijn Nieuwenhuizen op deze plaats geposteerd. Martijn gaf vanaf nu goed leiding aan de verdediging en speelde een beresterke wedstrijd en nu werd het voor Constantia moeilijker om voor de keeper te komen.
E2 had een overwicht op Constantia, maar een schot van Nino dat naast ging en een schuivertje van Martijn Jacobs bracht de keeper van Wanroij nog niet in gevaar. Vlak vóór de rust kreeg Nino op links de bal, speelde een tegenstander mooi uit en met twee medespelers vrij voor de goal die de aandacht trokken, verzilverde hij zelf deze kans met een diagonale schuiver in de rechtehoek, zodat E2 met 1-1 de rust inging.

In de rust werden door de leiders nog wat tips gegeven en na de rust gingen de E2-mannekes direct fel van leer want ze 'roken' een overwinning. Een mooi schot van Thomas werd door de keeper tegen gehouden en een schot van Niels ging net voorlangs. Hierdoor kreeg Niels echter 'vleugels' want toen hij even later de bal op het middenveld veroverde, ging hij een één-twee aan met Martijn Jacobs,die hem perfect voor de goal zette en deze keer trof Niels, met een bekeken schot, de goal en nu stond het 1-2 in het voordeel van DSV E2. Met de sterk spelende Teun en Nino op het middenveld leek het erop dat E2 nu verder zou uitlopen, maar Peerke en Martijn Jacobs schoten vanuit mooie posities de bal hoog over de goal. Achterin drong Constantia ook meer aan en E2 had geluk, toen vanuit vrije positie in het zijnet werd geschoten en even later was een constantia-speler Lars al voorbij ,maar hij schoot voor een lege goal gelukkig naast. Martijn Nieuwenhuizen zweepte de spelers op luide toon op om goed bij de les te blijven en ongeschonden werd nu de 1-2 eindstand bereikt. Leiders Peter, Geert-Jan en Harry waren blij toen het eindsignaal klonk en de drie punten veilig konden worden bij geschreven, want Constantia heeft best een leuk team.

Volgende week wacht in Sint Anthonis, FC Uden E1 als tegenstander en de spelertjes van E2 hopen dat er veel publiek zal zijn om hun kunsten te aanschouwen.

De E2-side