Op deze zonnige Zaterdagmorgen 18 April 2009 moest het E2 team aantreden tegen UDI'19 E5. Aangezien Niels een dagje naar Kalkar was, mocht Teuntje Vloet van de E3, ( Teuntje,want 2x Teun Vloet bij E2 geeft te veel verwarring )in de goal staan bij deze wedstrijd van de E2. Er was veel publiek op het duel afgekomen en dus alle ingredienten voor een mooie wedstrijd waren aanwezig en aangezien UDI'19 nog in de race voor het kampioensschap was hadden ze 10 spelers op weten te trommelen, voor deze voor hen, belangrijke wedstrijd.

E2 begon de wedstrijd sterk en aan beide kanten werd er hard de duels ingegaan om de bal te veroveren en al in de tweede minuut was een schot van onze eigen Teun Vloet de eerste kans in de wedstrijd, maar na vijf minuten werd de eerste goal toch door UDI, hard over de E2-keeper Teuntje in het net geschoten.(0-1)
Even later eindigde een hard schot van wederom Teun Vloet via de lat over de goal en dat er flink druk op de UDI goal werd gezet bleek in de dertiende minuut, toen de bal door Teun tot 3 x toe voor de goal werd gegeven en bij de derde poging werd de afvallende bal door Peerke keihard met links ingeschoten, maar de UDI-keeper wist de bal goed tegen te houden en even later werden harde schoten op de UDI goal van de 2 Martijn"s in het team door de UDI goalie met wat geluk tegen gehouden.

In de tweede helft werd dezelfde opstelling behouden en Peerke en Lars gaven de UDI-spitsen weinig ruimte en het veldoverwicht was gewoon duidelijk voor DSV, maar waar de ballen er tot enkele weken en maanden terug, gewoon vlot ingingen, stond de keeper nu steeds op de goede plaats.
Harde schoten van Thomas en Nino maakte de UDI-keeper onschadelijk en even later was de keeper bij een kogel van Nino in de rechter kruising weer attent en de afvallende bal werd door Teun goed ingeschoten, maar weer stond het keepertje op de goede plaats.
Daar waar nog kansen van Martijn Jacobs en van Thomas voor de aansluitingstreffer hadden kunnen zorgen, ontbeerde gewoon het geluk, maar er werd hard gewerkt voor iedere bal en constante pressie van Lars en Martijn Nieuwenhuizen gaf UDI nauwelijks lucht en dat er in de slotseconde nog een tweede tegengoal viel is alleen leuk voor de statistieken, maar leiders en trainers weten dat er met wat meer geluk bij de afwerking, gewoon een overwinning in had gezeten vandaag, want E2 deed absoluut niet onder voor UDI.
Na de wedstrijd werd E2 door de UDI-leiders gefeliciteerd met de goede invalkeeper Teun(tje) Vloet, maar op de vraag of zij ook invallers hadden,volgde een angstvallig alleszeggend stilzwijgen, dus de prestatie van E2 mag daardoor gewoon goed genoemd worden.
Als er bij de volgende wedstrijden met wat meer geluk, gewoon weer gescoord wordt, hoeft dit E2-team volgens de leiders en trainers, voor niemand onder te doen.

De E2-side