Paaszaterdag de lastige uitwedstrijd tegen VCA, nummer 3 op de ranglijst. We verwachten een moeilijke wedstrijd. De zon straalt en gelukkig onze jongens ook! Er wordt goed gevoetbald en de strijd gaat gelijk op. DSV krijgt de beste kansen, maar het geluk ontbreekt in de afwerking. Bij VCA staan een paar jongens met een lekker schot, dus Bas is extra alert in het doel. Want Jorn, Teun en Michiel laten niemand door, een hecht blok achterin. Stan en Tom rennen zich te blubber en voorin probeert Ron Ge in stelling te brengen. Uit enkele hoekschoppen krijgen onze jongens wat kleine kansjes, maar de bal wil er niet in.
Het gevreesde afstandschot zorgt voor een fraaie 1-0 voor VCA, Bas is kansloos.
De 2e helft Teun in de goal. VCA wordt iets sterker, maar Teun redt enkele keren prachtig.
Toch is ook hij kansloos op weer zo’n mooi schot van dezelfde middenvelder.
De jongens geven niet op, ze willen toch graag 3 punten meenemen naar Sint Tunnis.
Een aanval over 4 schijven eindigt in het doel van VCA, Ge brengt de spanning terug. Zou het dan toch lukken? De keeper van VCA blijkt een sta in de weg en het blijft 2-1.
Daarna op ziekenbezoek bij Rens, die zijn knieband heeft gescheurd op ski-vakantie. We worden gastvrij onthaald en de stemming is opperbest. De teamgeest is prima! En Rens, we missen je toch echt, maar zullen toch proberen nog wat punten te gaan pakken!