De E3 had afgelopen zaterdag de eerste kennismaking met kunstgras. In Cuijk was JVC E5 de tegenstander. Onder een mooi zonnetje werd een spannende wedstrijd afgewerkt. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en fel op de bal. Veel kansen leverde het allemaal niet op. Het kunstgras leek een remmende invloed te hebben op de balsnelheid. Veel passes kwamen niet aan of waren te zacht. Halverwege de eerste helft een mooi vloeiende aanval over 4 schijven. Via Bas en Stan kwam Ge op rechts door en met een strakke voorzet was het voor Ron een koud kunstje de 1-0 binnen te tikken.
Heel lang konden onze jongens niet genieten van de verkregen voorsprong. Na een counter van JVC bleef de bal te lang in onze achterhoede hangen, waardoor de stand gelijk getrokken werd.
Na rust was JVC de iets betere partij.De Cuijkse jongens waren net iets feller dan de groenwitten. Een Lucky shot in de kruising zorgde voor de 2-1 voor Cuijk. Jorn, die op doel stond, was kansloos. Jorn probeerde met ferme uittrappen de voorhoede te bereiken, wat uiteindelijk zorgde voor 1 mooie kans. Stan passeerde de keeper met een schuiver, maar de bal ging via de paal het veld weer in. Helaas bleef het verder bij 2-1 zodat onze jongens weer in de middenmoot staan. Volgende week meer succes!!