Op deze zonnige op zaterdag 25 april 2009 moest het team van DSV E6 in Beugen tegen Vios E2 spelen. Aangezien E6 wat karig in het aantal spelers zit mochten Nino en Martijn vandaag als extra spelers mee. Met vier auto's werd de tocht van de spelers en ouders naar Beugen aangevangen en op het rustige sportpark in Beugen hing een lekker gemoedelijk sfeertje.

De E6 mannen hoopten dat er weer eens wat puntjes gepakt konden worden om wat hoger op de ranglijst te komen. Met Inti in de goal als solide sluitpost werd de wedstrijd met Nino, Frank en Richard in de achterhoede aangevangen en kon Stan mee voorin spelen .
Al snel waren er wat kansjes voor E6, want op het middenveld werd er goed voetbal gespeeld door Pim en Tijn, waardoor er ruimte in de voorhoede kwam.

Het duurde tot de negende minuut, toen een verre uittrap van Inti over het middenveld van Vios werd getrapt en de bal bij Martijn kwam en hij met wat mooie schijnbewegingen de Viosverdediging op het verkeerde been zette en vernietigend met rechts uithaalde en de bal verdween keihard in de kruising van de Viosgoal.
Na deze 0-1 kwam DSV pas echt los en een hard schot van Nino ging rakelings naast, maar een fout terugspeelballetje in de verdediging bracht een Viosspeler alleen voor Inti en de lage schuiver bracht Vios weer in de wedstrijd (1-1).
Dit was even een tegenvallertje , maar na sterk doorzetten van Timo kwam Martijn in stelling en zijn lage schuiver verdween laag in de linkerkant van de goal achter de keeper.(1-2) en weer een minuut later spatte een kogel van Nino uiteen op de lat van de Viosgoal.
Vlak voor de rust kreeg Martijn de bal op de eigen helft en hij slalomde door de Viosverdediging, op weg naar een zuivere hattrick en tikte mooi de 1-3 ruststand in.

In de tweede helft werd dezelfde opstelling behouden en moest Inti een paar keer reddend optreden, wat hem vandaag dan ook goed afging.
Na vijf minuten werd een schot van Timo door de Viosgoalie los gelaten en Stan was er als de kippen bij en scoorde met zijn linkerbeen de 1-4 stand in. Weer een minuutje later, na sterk werk van Tijn op het middenveld, passte Nino de bal perfect op Martijn die met een vlammend schot vernietigend uithaalde en de bal rechts achter de keeper in de goal schoot.(1-5) Nadat Martijn nog een keer op de lat schoot, was het even later na een uittrap van Inti weer raak toen hij de 1-6 aantekende en enkele minuten later, na weer een mooie pass van Nino werd de tweede zuivere hattrick in één wedstrijd een feit toen hij de keeper, met een snoeihard schot in de rechterhoek, voor de zesde keer passeerde.
Jammer dat twee harde schoten van Pim nog door de Vioskeeper tegengehouden werden, anders hadden er wel dubbele cijfers in gezeten.
Richard en Frank waren de Viosaanvallers de hele wedstrijd te snel af geweest, maar in de laatste minuut ging een schot via de vingertoppen van Inti toch nog in de rechterkruising en was de 2-7 eindstand een feit.

Iedereen had in deze wedstrijd hard gewerkt en goed over getikt en leiders en ouders waren tevreden over het vertoonde spel en de drie punten konden mee naar Sint Anthonis genomen worden.

E6 side

zie ook de foto's: foto's DSV E6-VIOS E2