De C1 van DSV is de 1ste dag langs geweest bij Excellent. Daar zaten we ingedeeld in een poule van 3. De tegenstanders waren St. Francis C1 uit Groot-Brittannië, en Fremad Amager C1 uit Denemarken. Hiervan een kort verslagje.

Dsv C1- St. Francis C1.
De scheidsrechter gaf het beginsignaal en de wedstrijd begon. Al snel bleek dat het een fysieke en goed voetballende ploeg was. Vroeg in de 1ste helft werd het 0-1. door een lekker schot wat in 1 keer op de slof werd genomen in de lange hoek. Later in de 1ste helft kwam ook de 0-2 door een misverstandje. Het rustsignaal. We moesten er feller opzitten, en de bal beter rondtikken. De 2de helft begon, en je merkte al snel dat het in de organisatie een stuk beter stond. En we zaten er feller op. De stand bleef dan ook 0-2. Dat was voor ons wel gunstig want eerder was de wedstrijd St. Francis en Fremad Amager gespeeld, dat werd 4-0. Een gelijk spel was dus al genoeg.

Dsv C1-Fremad Amager.
We hadden weer met een fysieke ploeg temaken. aar in de wedstrijd was het voetbal van de Denen maar matig. Luuk maakte de 1-0. We gingen dan ook met een 1-0 voorsprong de rust in. 2de helft. Fremad Amager kwam niet aan voetballen toe. Ze voetbalden zonder middenveld, daardoor kwamen er kansen voor DSV. Die werden goed afgerond. Het was Paul die voor de 2-0 zorgde na een 1 op 1 situatie met de keeper. En later ook Pieter die met een lekkere uithaal het net wist te vinden. Na een klutsbal kon ook Jesper met een schot zijn goaltje meepikken. De eindstand was dus 4-0. Een 2de plaats in de poule.

Volgende dag
De volgende dag gingen we naar Vitesse 08. De tegenstanders waren Estria, FC Kopenhagen uit Denemarken en VFR Wellensiek uit Duitsland.

Estria:
het 1ste stuk van de 1ste helft was voor ons. toen zakte we wat in en kwamen er kansen voor Estria. Die werden niet benut. De 2de helft haalde DSV zijn niveau ook niet optimaal.
Het bleef 0-0.

FC Kopenhagen:
We hadden te maken met een goede ploeg. Zowel fysiek als voetballend. We moesten alles geven om FC Kopenhagen bij te benen. Maar toch wisten we als eerste het net te vinden. Het was Paul die 1 op 1 wist te scoren. De Denen wisten niet echt grote kansen te creëren en het bleef ook bij 1-0.

VFR Wellensiek
VFR Wellensiek was de laatste tegenstander van het Easter Open toernooi. Het was een gelijkopgaande wedstrijd. We kwamen wel achter, 0-1. Maar na nog 10 minuten spelen schoot Dion met een lekkere poeier over de keeper raak. 1-1. DSV wou graag nog een overwinning maar dat lukte niet meer.

We kunnen terug kijken op een leuk toernooi, en we hopen dat we volgend jaar weer mee kunnen doen. We zijn 2de geworden in de poule met 5 punten. Dat is lang niet slecht vergeleken met de tegenstanders. Nu kijken we weer vooruit, want donderdag hebben we een inhaalwedstrijd tegen IVO.