Met de thuiswedstrijd van 2 weken gelden nog in ons hoofd reizen we af naar de sfeervolle jaren-70 kantine op het sportpark van de Reek waar het 35+ team van Archilles al aan de koffie zit. ​We zijn met 1 keeper, 10 spelers en 1 reserve / vlagger.  Dit is wat aan de magere kant, zeker als je bedenkt dat we eigenlijk met 14 man zouden zijn…

Archilles laat zich niet zo makkelijk aan de kant zetten als 2 weken geleden en de eerste helft levert weinig gevaar op voor beide goals. De grootste kans is voor Jarno die, na een kwartiertje spelen, de bal voor het intikken heeft vanaf 6 meter maar eerst de paal en daarna de keeper raakt. Gelukkig krijgt dezelfde Jarno een paar minuten later wel een penalty mee nadat hij licht wordt aangetikt aan de rand van de 16. Fred schiet, zoals altijd, de 11-meter koelbloedig in de hoek.  0-1! 

Na rust wil Archilles de 1-1- forceren maar libero Peter heeft zijn verdediging goed neergezet. We krijgen wel een paar goede kansen en na een hoge voorzet bij de tweede paal  (“bewust” zegt Jarno), volleert Jos de bal achter de keeper. Prachtig doelpunt en weer lijken we 3 punten te pakken. Archilles krijgt de aansluittreffer echter van ons kano na een misverstand in de verdediging. 1-2! Robbie wordt uiteindelijk MOTM maar niet door zijn veldspel. Als vlagger voor het laatste kwartier pakt hij de bal uit de wedstrijd omdat hij een overtreding gezien heeft op Gaby die de scheids over het hoofd zag. Hij legt de scheidsrechter uit dat vlaggers ook een soort scheidsrechters zijn dat het heel normaal is om het veld in te rennen en de bal als vlagger af te pakken van een tegenstander. We winnen 2 minuten en na een laatste kans voor Ron die de keeper zijn schot ziet stoppen wordt er afgefloten. 

Met 3 thuiswedstrijden op rij krijgen we MOSA, UDI en Ulysses op bezoek. We zijn 3 keer te bewonderen vanaf 10:00. Gaby heeft ons trouwens uitgenodigd bij “ons Moe’ voor bier en bitterballen om zijn 50e verjaardag te vieren op zaterdagavond dus of we de winning streak vast kunnen houden is afwachten… We zullen zien!