We begonnen net zo goed als we de vorige week eindigden.
Topscoorder Justin kwam deze week helaas niet tot scoren en werd door Sjoerd bijgehaald.
Keeper Daniel had het deze week niet zo druk met de ballen uit het net halen, mede door een uitstekend samenwerkende verdediging onder leiding van Mike die samen met Kevin goed bezig waren. Daniel redde in een uitstekende reflex ook nog een wonderbaarlijke terugspeelbal van de lijn.
Siebe die ook in de verdediging speelde liet zien dat hij de snelste van het veld was zowel in de aanval als in de verdediging. Wat een sprint kan die jongen trekken.
Na een goede start en het eerst doelpunt door Sjoerd werden we even in slaap gesust en hadden we wel kansen maar Mill benutte de kansen en het werd 1-2.
Na de schrik van de tweede goal werden de schouders er weer onder gezet en kwamen er weer kansen.
Na een goed toegepaste voordeelregel na hands van de tegenstander werd er door Sjoerd goed afgerond en gingen we met 2-2 de rust in.
In de rust kregen de leiders goede tips van de ouders die het spel aandachtig stonden te volgen en ons goed aanmoedigden.
Bono die wederom op het middenveld speelde was zowel voor als achter op de juiste momenten.
Bram was deze week watervlug en passeerde deze week diverse malen tegenstanders of ze er niet stonden.
Roy die vandaag jarig was had alle pech van de wereld door op zijn verjaardag een hele grote kans net te missen, een teenpuntje te kort. Dit zal volgende week wel rechtgezet als hij dan weer net zo goed speelt en even hard werkt als deze week.
Wat verder opviel was dat er al een goed inzicht in het spel is van verschillende spelers zoals van Kevin die uit zichzelf bij de eerst paal gaat staan bij een corner van de tegenstander.(doelpaal aan de kant waar de hoekschop genomen word)
Koen die vorige week nog een helft keeper was speelde deze week op het middenveld en was nu zeer aanwezig op de goede plaatsen en verdiende daarmee ook dat hij het beslissende doelpunt scoorde en dat we dus met 3-2 gewonnen hebben.
De coach van Mill zei na afloop hoe kan het dat jullie zo goed waren vandaag?
Jullie hadden toch alles verloren.
Ja dat is het geheim van het spelen met een goed team, die elkaar ook zien staan en niet alles zelf willen doen en hun positie goed houden, een stapje extra zetten voor elkaar zonder te zeuren en het ook niet erg vinden om gewisseld te worden en elkaar dan ook weer aan te moedigen zodat we elke week weer meer kunnen groeien als team, steeds beter gaan draaien, meer zelfvertrouwen krijgen en met nog meer plezier gaan voetballen.

De supporter.