We moesten vandaag naar Nieuw Bergen om daar de inhaalwedstrijd te gaan spelen die 2 weken geleden werd afgelast.
Iedereen is vol goede moed en zelfvertrouwen, zeker na de laatste wedstrijden van ons team.


In het kleedlokaal doet Marius de teambespreking, daarna naar buiten voor de warming-up. Tijdens de warming-up viel al op dat het veld zwaar was. Voor die omstandigheden waren we dus gewaarschuwd. 
Na de aftrap is het even aan kijken hoe het spel verloopt, DSV is wat sterker maar echte kansen krijgen we niet, Montagnards heeft een snelle rechtsvoor die goed in de gaten wordt gehouden door onze verdediging.
Naarmate de wedstrijd vordert krijgen we enkele goede kansen, een steekpass van Nick op Jesse die vervolgens langs schiet, Montagnards heeft ook enkele schoten maar Melvin reageert goed, vlak voor de rust krijgt Thomas een corner te nemen die beland bij Nino die wel raad weet met zo,n kansje en DSV op voorsprong brengt.

Tijdens de rust worden Pim en Remco vervangen door Sven en Jarvi.

DSV komt slecht de kleedkamer uit, binnen 2 minuten staat het al 1-1, uit een hoekschop kon een speler van Montagnards ongehinderd raak koppen. Even later is het Nino die een slim passje op Jarvi geeft die vervolgens de bal over de uitkomende keeper in het lege doel schiet, het hard werkende Montagnards komt weer op gelijke hoogte.
Een kwartier voor tijd wordt het 3-2 voor Montagnards, nu is het weer aan DSV.

Sem komt in het veld voor Mees en Nino wordt gewisseld voor Piet, maar we weten niet meeer te scoren en zo is de eerste nederlaag een feit voor DSV 2.

Na de wedstrijd is het stil in het kleedlokaal, en laat iedereen letterlijk in de spiegel kijken.
Volgende week is er kans op revanche dan spelen we uit tegen Heijen 2.

Groet Leiding DSV 2