Voorafgaand aan deze wedstrijd hebben wij een geode trainingsweek gehad waardoor iedereen gemotiveerd de wedstrijd inging. Dit in combinatie met een goede voorbespreking voorafgaand aan de wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd ging DSV er fel in met als resultaat een paar kansen en uiteindelijk een goal van Joep “Vedette”Eerden, dit kwam doordat er een kans aan voorafging die afkaatste in de voeten van Joep waardoor hij met een schot van buiten de zestien over de keeper heen wist te spelen. Verder in de eerste helft wer er goed gevoetbald, maar op een gegeven moment wankelde de defensie van DSV een beetje waardoor het 1-1 werd, waardoor we wat minder de rust ingingen.

In de pauze werden er een paar aanwijzingen gegeven onder het genot van de van de veels te warme thee.

Nu kwam iedereen weer gemotiveerd de 2e helft in met als resultaat na ongeveer een kwartier een actie van DSV in het centrum van Astrantia, die afgestopt werd door een overtreding waardoor er een vrije trap werd gegeven. Deze werd genomen door onze specialist: Thijs Goossens, met een prachtige trap over de muur heen waardoor de bal precies in de kruising tegen de lat aanketste en vervolgens achter de lijn belande. Door deze goal kreeg DSV ook de overhand in de wedstrijd en werd Astrantia ook steeds vermoeider. Uiteindelijk kwam er vanuit een kort corner een-tweetje een voorzet op het hoofd van Frank, deze stoomde de bal dan ook direct in het net. Met de 3-1 konden we wat rustiger voetballen, toch had Astrantia nog enkele kansen, maar dit was tevergeefs want het eindsignaal klonk al. Het was een feit dat de eerste 3 punten dit seizoen binnen waren voor de A2. Deze waren ook wel verdiend want iedereen van de A2 heeft er keihard voor gewerkt. En natuurlijk de goede coaching van onze Leiders: Sjors Fick en Gerard Hendriks heeft zéér goed geholpen.

Daarom wil ik graag iedereen bedanken voor deze middag op het ideale 3e veld in combinatie met een goede scheidsrechter.Geschreven door: Luuk Pouwels