Omdat de A2 was afgelast kon de trainer Thijs Goossens onze leidster Karin Cornellissen ondersteunen en stond ze deze wedstrijd niet alleen.
Na bemoedigende woorden begon de wedstrijd……
SES ging meteen in de aanval, maar na 2 mislukte pogingen van SES kwam D.S.V. in opstand en vocht terug.
Er was een kans voor D.S.V. en die grepen de jongens aan.
Foto's: Wedstrijd SES B1 - D.S.V. B2
In de 7de minuut met een vrije trap van Kevin A. ging het recht op de doelman van SES af, wat hij niet had verwacht en liet de bal door zijn handen glijden zo het doel in 1-0.
Na 12 minuten was het erg spannend tussen beide partijen het ging over en weer en de supporters langs de lijn konden het maar net aan.
In de 18de minuut viel er een doelpunt voor SES en werd het 1-1
D.S.V. had nog verschillende corners maar haalde daar geen punt uit en ze gingen de
rust in met 1-1.
Tweede helft ging D.S.V. meteen in de aanval en bleven dicht in de buurt van de goal bij SES maar na verschillende pogingen (hun keeper stond telkens in weg) bleef het 1-1. Na een vrij trap van SES dachten we dat hun een voorsprong zouden krijgen. Maar door keeper Stan
bleef het 1-1 SES werd onzeker en haalde streken uit op onze speler Pim een medespeler kon het niet aanzien en gooide zijn lichaam in de strijd waardoor hij 5 minuten eruit moest samen met een speler van SES.
Niels kreeg een blessure en werd vervolgens getâpt, Lars die rechts stond zag zijn kans en schoot de bal linksboven in de kruising. De keeper van SES had geen schijn van kans en zo werd het in de 64ste minuut 1-2 voor ons. Onze jongens waren goed op dreef en Pim kreeg de bal in zijn bezit en stond die niet meer af voordat hij bij het doel van SES was en daar ging de bal via de paal erin 1-3 voor ons en daar eindigde de wedstrijd mee.
TOP GEDAAN JONGENS……………..PROOST

De supporters langs de lijn