Zaterdag de 13e, moest DSV A2 aantreden tegen Volhardig A3. Deze tegenstander had 4 punten, tegenover 3 voor DSV. Om aansluiting te vinden met de top was dit een belangrijke wedstrijd.
Op het sportpark van Volharding werd om 2u afgetrapt. Sint Tunnis had een slechte start, en stond na 10 minuten al met 2-0 achter. Echter lieten de jongens zien wakker geworden te zijn, en begonnen ze met voetballen. Dit resulteerde al vrij snel in een aansluitingstreffer. Harm gaf een steekpass door de midden, Pim rondde af in de lange hoek.
DSV speelde bij vlagen best goed, en werd steeds aanvallender. Uit een gestrande aanval kwam een corner die ene M. van Daal binnenwerkte. Ruststand 2-2.
De tweede helft werd er veel feller gevoetbald, wat resulteerde in een veldoverwicht. DSV kreeg vele kansen hierdoor. Met name Harm en Jeroen hadden wel een keer mogen scoren.. DSV drong steeds meer aan en een doelpunt kon niet uitblijven. Het goede voetbal werd mede mogelijk gemaakt door Martijn Deenen, die een puike wedstrijd op de grasmat legde. Het was uiteindelijk Thijs Goossens, die met een mooie actie en droge knal DSV de voorsprong schonk.
Volharding werd nimmer meer gevaarlijk, waardoor DSV eenvoudig de wedstrijd kon uitspelen. Goed doorjagen van Luuk Pouwels resulteerde in het laatste doelpunt voor DSV. Met deze 2-4 overwinning is volgens George Fick geschiedenis geschreven, aangezien dit de eerste uitoverwinning sinds mensenheugenis is.
We hopen dat deze wedstrijd een goede aanleg is naar meer succes op weg richting de titel.
Dit verslag is mede mogelijk gemaakt door:
Pim Toonen
Luuk Pouwels
Het goede spel werd mede mogelijk gemaakt door:
Martijn Deenen