Ook de tweede ontmoeting met het 2e van Elsendorp was geen eenvoudige opgave.

Enkele spelers die wij vorige keer ontmoeten waren er niet bij, maar het team wat werd opgesteld, speelde een voor hun sublieme wedstrijd. Wij werden van het begin af aan vastgezet op onze speelhelft. Gemakkelijk combinerend en elkaar goed vindend, veel wisselend met opkomende spelers werden wij onder druk gezet.
Door ontbrekende sleutel spelers op het middenveld en richting de aanvalslinie, had de coach bedacht om met een 4-4-2 opstelling te beginnen. Onze sterke kwaliteit het verdedigen moest voorkomen dat wij tegen een zeperd aan zouden lopen. Wij konden voorin geen potten breken of kansen creëren. Uit  een hoekschop mocht de laatste man, nr. 3, te eenvoudig binnen koppen, 1-0. Net voor de rust kwam de 2-0 door een afstandsschot van dezelfde speler. Een domper betekende dit voor onze mannen.
Tijdens de pauze werden de puntjes op de i gezet in de verdediging, zeker qua bezetting van de zijkanten bij Niek en Erik. Peter kwam voor Maarten. Beiden hebben een helft gevlagd vandaag en verdienden daar de credits voor: goed gedaan dus. Garm kwam voor Martijn, die nauwelijks in het spel voor kwam, omdat hij nauwelijks bruikbare ballen kreeg en door snellere tegenspelers links en rechts voorbij gelopen werd vandaag. Niek raakte nog geblesseerd aan een hamstring en moest gaan douchen. Martijn er weer even in tot dat Sven warm genoeg was om in te vallen. 
Niels en Ron werkten zich een slag in de rondte voorin, maar zonder noemenswaardig resultaat helaas. Enkele schoten op goal onzerzijds leverden geen echt gevaar op.
In het eerste kwartier na de rust waren wij het even helemaal kwijt, niets lukte, er kwamen nog twee treffers voor de thuisploeg bij. De stand werd 4-0 daardoor. Het laatste half uur verliep zoals het eerste half uur, met een verschil, wij kwamen er meer uit, maar zonder echt resultaat. De laatste man bij de thuisploeg moest ook vervangen worden, waardoor er bij hun zeker in opbouwend opzicht minder dreiging was.
Trainen doet dit team duidelijk meer als wij en dat was van begin af aan duidelijk. Keeper Hamed had het lekker druk vandaag, maar kon aan de doelpunten weinig uitrichten. Menige redding zijnerzijds voorkwam een grotere uitslag. 
Als de coach alles van tevoren geweten had, zeker de afwezigen en deels niet  fitte spelers bekend waren geweest, dan had hij deze wedstrijd laten verplaatsen naar een latere datum c.q. een baaldag opgenomen.
Komende zondag moeten wij aantreden thuis tegen de Zwaluw 2.