Op dinsdagavond 10 september om 19.30 uur, speelden de DSV vrouwen hun laatste bekerwedstrijd tegen de kleinste club uit Uden, FC de Rakt.

De suppoters kregen een prachtig gelijk opgaande wedstrijd voorgeschoteld. De vrouwen van de Rakt waren fysiek sterk en maakten daar op een sportieve manier veel gebruik van. De DSV vrouwen probeerden zoveel mogelijk uit de duels te blijven en gebruik te maken van de snelle behendige speelsters voorin en ook de sterk spelende Martje speelde een belangrijke rol op het middenveld door haar passes, overzicht en duelkracht. Na 10 minuten spelen kwam FC de Rakt op voorsprong, echter stond de doelpuntenmaker in buitenspel positie. Het spel golfde op en neer, met kansen over en weer. Na een half uur spelen trof Janne met een hard schot van afstand bijna doel. In de 39e minuut was het echter De Rakt dat een voorsprong nam. Een foutieve terugspeelbal van de DSV terug op de keeper werd vakkundig onderschept en afgemaakt (1-0). Nog voor de rust kwam DSV op gelijke hoogte. Freekje onderschepte op snelheid een bal die tussen de laatste vrouw en de keepster viel. Zonder na te denken schoot ze de bal onhoudbaar langs de keepster (1-1).
Ook in de tweede helft werd er een heerlijke pot voetbal op de mat gelegd. De teams waren echt aan elkaar gewaagd. Bij de vrouwen van De Rakt liepen een aantal zeer behendige aanvalsters op het veld. De verdediging had echter vaak het laatste antwoord. Na 8 minuten in de tweede helft trof een van de buitenspeelsters van De Rakt alsnog doel. Vanuit links trok de snelle aanvalsters op snelheid naar binnen. Het harde schot vloog net buiten bereik van Marie strak naast de paal in het doel (2-1). 10 minuten lang kon De Rakt van hun voorsprong genieten. Wederom was het de pijlsnelle Freekje, die werd weggestuurd vanuit het middenveld, die de keepster met een hoog bekeken schot van afstand verraste (2-2).  Het leek een mooie eindstand. Beide teams probeerden nog wat schade bij de ander aan te richten, echter ontstonden er weinig grote kansen. 2 minuten voor het eindsignaal kreeg de wedstrijd echter toch een winnaar. De Rakt kreeg teveel ruimte van DSV en maakte hier dankbaar gebruik van. Van een meter of 25 vloog de bal in de rechter winkelhaak (3-2). Een tegenvaller voor DSV, echter teveel getreurd werd er niet. Het belang van deze wedstrijden was vooral startklaar geraken voor de competitie. Udi '19 en Sparta '25 spelen zondag nog hun laatste bekerduel. Grote kans dat we na zondag (op doelsaldo) 2e eindigen in onze bekerpoule. Een mooie start van seizoen 2019-2020.