Stand verbouwing, TC, scheidsrechters, vernieuwd pupillenvoetbal

Stand verbouwing
De vrijwilligers blijven druk bezig. De verbouwing loopt goed op schema, de tegels zijn geplaatst evenals plafonds in enkele kleedlokalen.

Van de TC
De Technische Staf van de selectie is aangevuld met een nieuwe trainer voor het tweede elftal: Cees vd Heijden uit Wijchen.

Scheidsrechters
Twee leden van DSV zijn aangemeld voor de cursus voor verenigingsscheidsrechters. Als vereniging kun je niet genoeg scheidsrechters hebben. Dus wil je iets doen voor de vereniging en je vindt het leuk om op het veld te staan: meld je dan! Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de scheidsrechtercursus.

Pinksterfeesten
Het Activia Pinksterfeest is weer voorbij. Alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook hebben geholpen: bedankt voor jullie inzet. Hierdoor wordt het weer mogelijk om iets voor de jeugd te organiseren.

Vernieuwd pupillenvoetbal
Volgend seizoen zal er een verandering plaatsvinden in het pupillenvoetbal. De teams zullen een andere samenstelling krijgen, maar ook de velden worden hierop aangepast. Dit betekent ook dat er andere lijnen op het veld geplaatst moeten gaan worden. Deze lijnen zullen anders van kleur zijn dan de witte lijnen van het originele voetbalveld. Wij hebben hier onze eigen ideeën over, maar zullen ook in overleg gaan met andere verenigingen in onze omgeving om te kijken hoe zij dit oplossen.

Noteer alvast volgende data in de agenda: zaterdag 23 september: vrijwilligersavond en zondag 24 september DSV-dag.