Het laatste nieuws van het bestuur

  • Thijs Goossens is vanaf begin november de nieuwe trainer van ons tweede team. Na het onverwachte en plotselinge vertrek van Cees van der Heijden is de Technische Commissie op zoek gegaan naar een passende oplossing. In overleg met betrokkenen is de keuze op Thijs gevallen. Na een aantal jaren trainer te zijn geweest van de JO19-1 was Thijs toe aan een nieuwe stap in zijn trainersloopbaan. Het gat dat hierdoor bij de JO19-1 is ontstaan wordt ingevuld door Lars Veldpaus. Voor hem zoeken we momenteel nog ondersteuning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zowel Thijs als Lars hun nieuwe rol met verve zullen invullen en wensen beide trainers ontzettend veel succes. 
  • Op vrijdagavond 14 december starten we met de kerststerrenverkoop. Vanaf 18 uur zullen de jeugdspelers op pad gaan om de kerststerren aan te bieden. Zij worden hierbij geholpen door chauffeurs van DSV 1 en DSV 2. Indien we op vrijdagavond nog niet alle straten hebben kunnen bezoeken starten we zaterdagochtend 15 december weer vanaf 10 uur.
  • Ook dit jaar zal er tussen kerst en oud en nieuw gevoetbald worden in de zaal en wel op 27 en 29 december.
  • Zet ook alvast in de agenda: 15 juni Veteranentoernooi.
  • In 2019 bestaat DSV 90 jaar. Dit willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Een werkgroep is druk doende met het opzetten van een mooi programma voor jong en oud. Er zijn al een aantal data onder voorbehoud gereserveerd:  5 januari; 2 februari; 17 mei en 14 september. Binnenkort meer informatie hierover.