Het laatste nieuws van het bestuur

  • Het hing al langer in de lucht, maar sinds afgelopen 15 december is het mogelijk om in de kantine met de pin te betalen. 
  • Sinds enige tijd hangt de AED buiten de poort zodat deze ook gebruikt kan worden door andere mensen dan de leden van DSV. We zijn nog op zoek naar een goede oplossing om de AED snel te kunnen pakken mocht er op het park iets voorvallen en we de AED nodig hebben. Het hebben van een AED suggereert ook dat we leden hebben die weten hoe deze te gebruiken in geval van een calamiteit. Graag willen we weten hoeveel leden binnen DSV een BHV en/of EHBO diploma hebben, maar ook of er leden zijn die geïnteresseerd zijn in een scholing gebruik AED. Ben je BHV-er / EHBO-er of heb je interesse in een scholing gebruik AED stuur dan een mailtje naar info@sv-dsv.nl met in het onderwerp BHV/AED.
  • Voor onze dames zijn we op zoek naar een nieuwe trainer, via deze flits dan ook een oproep voor deze vacature. Ben je of ken je iemand die het een uitdaging vindt om met onze dames aan de slag te gaan laat dit dan weten aan Gijs Verhoeven of Peter van de Goor. Namens deze weg wil het bestuur Hans Beunder bedanken voor zijn inzet de afgelopen periode bij de dames en hem veel succes wensen!
  • De derde fase van de verbouwing is van start gegaan. De plafonds van kleedkamer 7 t/m 11 zullen onder handen genomen worden en deze kleedlokalen zijn daarom nu niet te gebruiken.
  • Op vrijdag 14 en 15 december is de jeugd, onder begeleiding van enkele ouders en veel selectiespelers, weer op pad geweest voor de jaarlijks terugkerende kerststerren verkoop. We willen iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd tijdens deze twee dagen. Top!
  • Zaterdag 5 januari 2019 vanaf 19 uur nodigt het bestuur iedereen uit om naar de nieuwjaarsreceptie te komen. Tijdens deze avond zal ook de man/vrouw van het jaar bekend gemaakt worden. Wees welkom!