Laatste nieuws van het bestuur

  • Zoals jullie al hebben kunnen volgen via de website staat er voor 14 september de jubileumdag op de agenda. Bij deze wordt iedereen uitgenodigd om in actie te komen voor zijn/haar team en er een geweldig spektakel van te maken.
  • Voortgang kunstgrasveld:  Op 26 september beslist de raad over het kunstgrasveld. Daarnaast heeft de gemeente de afgelopen weken gewerkt aan de omheining van de velden het het sportpark.
  • Vanuit de TC kunnen we melden dat alle teams voorzien zijn een trainer en leider. Wij als bestuur zijn blij dat het weer gelukt is en willen onze waardering uitspreken voor de vele uren die hiervoor ingezet gaan worden.
  • Op 26 augustus hebben alle deelnemers aan de cursus JVTC hun diploma ontvangen. Wij zijn blij dat we met een groot aantal DSV-ers deze cursus van de KNVB konden organiseren en danken alle leiders en trainers voor hun deelname en hun inzet.
  • Om ook de wedstrijden goed te kunnen leiden zijn we nog wel op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdag en de zondag. Heb je interesse neem dan even contact op met Theo Broeks. Ook voor de interne sporter moet gezorgd worden en ook de kantinecommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten achter de bar. Heb je hiervoor interesse spreek dan één van de commissieleden aan als je in de kantine bent. Er is altijd iemand aanwezig als de kantine open is.
  • Met ingang van dit seizoen heeft Gijs Naus de taken van wedstrijdsecretariaat senioren  van Chris Arts overgenomen.
  • Binnenkort gaat de Rabo Club Actie weer van start. In voorgaande jaren heeft DSV op een aanzienlijke bijdrage als gevolg van deze actie kunnen rekenen. De hoogte van de bijdrage wordt gebaseerd op het aantal leden van de Rabobank dat stemt op DSV. De stemperiode loopt van 27 september tot 11 oktober. Leden kunnen hun stem uitbrengne via rabobank.nl/clubsupport. Het zou daarom mooi zijn als alle leden van DSV die tevens lid zijn van de Rabobank hun stem op DSV uitbrengen. Het zou helemaal mooi zijn als idereen op zoek zou gaan naar familie of vrienden die lid zijn van de Rabobank om deze te vragen ook op DSV te stemmen.
  • Last but not least: op woensdag 25 september 2019 om 20.00 uur wordt  de jaarvergadering gehouden. Hiervoor willen we graag alle leden uitnodigen.
Bestuur DSV