Het laatste nieuws van het bestuur

  • We blijven op zoek naar vrijwilligers voor de kantinecommissie. Wie vindt het leuk om af en toe bij te springen in de kantine? Hoe meer vrijwilligers hoe minder vaak je opgeroepen wordt, waardoor de belasting van de huidige groep ook minder wordt. Iedereen vindt het fijn om na gedane sport een biertje (of meer) te drinken, maar dat kan alleen als de kantine open is en er dus een goede bezetting achter de bar is. Dus nogmaals ook vanuit het bestuur een oproep om je aan te melden!!!
  • Aanhakend op bovenstaande is het dan prettig te vermelden dat er al veel leden zich hebben aangemeld om betrokken te worden bij de Nationale Voetbaldag die op 13 juni 2020 georganiseerd wordt op sportpark de Laan. Houd voor meer info de site goed in de gaten.
  • Met regelmaat wordt er melding gemaakt dat er auto's geparkeerd worden op veld 5. Ook al trainen jullie kinderen op veld 4, graag de algemene parkeerplaats aan de Ledeackersestraat gebruiken om de kinderen af te zetten of de auto te parkeren.
  • Nu alle verbouwingen al geruime tijd voorbij zijn willen we ook de leden vragen om de fietsen binnen de hekken te plaatsen en niet meer tussen de bomen buiten het park.
  • Vanuit de kantinecommissie de vraag gekregen om volgende onder de aandacht van de leden te brengen: voor je begint aan een kantinedienst, kijk dan even op de site of de wedstrijden door gaan. De kantinecommisieleden bellen zelf niet de ingeroosterde leden omdat zij geen gegevens hebben. Dus graag zelf even alert zijn of een dienst eventueel niet doorgaat vanwege slecht weer en andere redenen.
Bestuur SV DSV