Het laatste nieuws van het bestuur

Opening kleedlokalen
Komende zondag 18 maart zal de officiële opening van de kleedlokalen plaatsvinden. Tevens zal dan ook de ondertekening plaatsvinden van de contracten met de hoofdsponsoren.
het programma van die dag ziet er als volgt uit:
12:00 uur  Ontvangst met koffie en gebak in de kantine van DSV
12:30 uur  Feestelijke ondertekening van de contracten
13:00 uur  Opening kleedkamers
13:30 uur  Presentatie nieuwe tenues
13:45 uur  Bijeenkomst met bouwcommissie en sponsoren in de kantine van DSV
14:30 uur  Wedstrijd DSV 1 - SV Milsbeek 1
 
Vrijwilligersverzekering
De gemeente Sint Anthonis heeft voor alle verenigingen en organisaties die werken met vrijwilligers een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten. Vrijwilligers die tijdens het uitvoeren van vrijwilligerstaken gewond raken kunnen een beroep doen op deze verzekering indien de eigen verzekering niet toereikend is voor de kosten van herstel. Iedere vrijwilliger die denkt hiervoor in aanmerking te kunnen komen kan zich, zo snel als mogelijk na een incident, richten tot het secretariaat van DSV, Roelien Verstegen. 
 
Vacature
ter ondersteuning van de kantinecommissie zijn we op zoek naar een vrijwilliger die enkele administratieve taken op zich zou willen nemen. Denk hierbij vooral aan het maken van foldertjes, aanplakbiljetten en aankondigingen op de site over evenementen die vanuit de kantinecommissie worden georganiseerd.
 
Onderzoek
het bestuur van DSV is benaderd door drie studenten van de SPECO in Tilburg met de vraag of zij binnen onze vereniging hun opdracht over verbeteringstraject mogen verrichten.
Deze studenten, Jelle Koningsberger, Joris Laureijsen en Tim Verstegen zullen de leden van DSV benaderen met de vraag om een vragenlijst in te vullen. Naar aanleiding van de antwoorden op de vragen zullen zij een verbetertraject opstellen naar behoefte van de leden. Vanuit het bestuur zijn een aantal punten aangegeven die wij graag terug willen zien in de vragenlijst, de studenten zullen deze vragen integreren in de vragenlijst die zij opgesteld hebben.
De studenten zullen zelf ook een stukje op de site plaatsen om zich voor te stellen en uitleg geven over de opdracht.
 
Jong Proef Onderzoek
Onlangs heeft de gemeente Sint Anthonis onderzocht of jongeren onder de 18 jaar makkelijk aan alcoholhoudende drank kan komen in Sint Anthonis. Een 17-jarige mysterie-shopper heeft daarbij ook onze kantine bezocht. Het is de minderjarige niet gelukt om alcohol bij ons te verkrijgen. De gemeente geeft ons hiervoor een compliment!