Nieuwe ad-interim voorzitter!

  • Vanuit het bestuur willen we laten weten dat we in Chris Arts een nieuwe ad interim voorzitter hebben gevonden. De komende maanden zal Chris betrokken worden bij bestuurlijke zaken. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering zal Chris worden voorgedragen als voorzitter en kunnen de leden hun stem uitbrengen. 
  • De TC is al enkele weken druk doende met de teamsamenstellingen, het vinden van trainers en leiders voor volgend seizoen. Het staat er goed voor, echter is de TC nog op zoek naar een trainer voor het eerste dames team. De TC is hier druk mee bezig, maar kan ook de hulp van eigen leden gebruiken. Ken je iemand die ambities heeft om als trainer van een damesteam aan de slag te gaan geef dan een naam door aan Peter van de Goor of Gijs Verhoeven.
  • De DSV dag zal gehouden worden op de eerste competitiedag van het eerste elftal. Er is bij de KNVB aangevraagd of het eerste met een thuiswedstrijd de competitie kan beginnen. Zodra het speelschema bekend is zal de officiële datum bekend gemaakt worden.
  • Ben jij op welke manier betrokken als vrijwilliger bij DSV? Dan ben jij en je partner van harte welkom op het vrijwilligersfeest op 22 juni a.s.  Graag aanmelden voor 15 juni. Beantwoordt deze mail of stuur een mailtje naar barcommissie@svdsv.nl en geef even aan of je alleen komt of met je partner.
  • Via deze Flits willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd tijdens de feesten van Activia. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers van DSV maakt het ons als vereniging mogelijk de contributie laag te houden en voor de jeugd de kampen en andere activiteiten te kunnen organiseren.
  • Ook DSV ontkomt niet aan de wet en regelgeving vanuit de Privacywetgeving. Er is een start gemaakt en binnenkort zullen alle leden hierover meer bericht ontvangen. Graag vraagt het bestuur de medewerking van alle leden op het moment dat daar om wordt gevraagd bijvoorbeeld door het invullen en ondertekenen van formulieren tbv deze Privacywetgeving. Om er voor te zorgen dat DSV Privacyproof wordt en blijft zijn we op zoek naar een coördinator die het bestuur hierin kan ondersteunen. Kom je beroepsmatig in aanraking met de AVG of heb je hier affiniteit mee en je zou het bestuur en DSV hierin willen ondersteunen dan kun je je aanmelden bij Roelien Verstegen.