Het laatste nieuws van het bestuur

  • Er is een commissie opgesteld die zich gaat bezig houden met het 90 jarig bestaan van sv DSV. Zij komen na de vakantie voor de eerste keer bij elkaar en zullen de activiteiten organiseren rondom het 90 jarig bestaan. Via de site en de Flits zullen jullie op de hoogte gehouden worden over de voortgang hiervan.
  • Na de zomerperiode gaat DSV verder met het verduurzamen van de accommodatie. Op het dak van de kantine en kleedlokalen worden 102 zonnepanelen gelegd met een vermogen van 28.050 Wp. Hiermee zal een groot deel van het eigen energieverbruik zelf worden opgewekt. 
  • Jeugdteams zijn ingedeeld, de samenstelling van de seniorenteams zijn ook bijna gereed. Er zijn weer meer seniorenteams aangemeld bij de KNVB. Dit is een mooie ontwikkeling waar wij als DSV erg trots op zijn.
  • Spelregelbewijs: er zijn nog enkele jeugdleden die afgelopen seizoen nog een spelregelbewijs hebben behaald. Wij als bestuur willen deze jeugdleden er op wijzen, dat, als zij voor de start van de nieuwe competitie, het spelregelbewijs niet hebben gehaald, zij niet voldoen aan de eisen van de KNVB en dus niet speelgerechtigd zijn! De spelers waar het om gaat zijn al verschillende keren gewaarschuwd door Theo Broeks. 
  • Om te kunnen voldoen aan de vraag naar scheidsrechters zullen alle seniorenteams twee scheidsrechters aan moeten leveren. Marc Groot zal voor deze scheidsrechters een instructie avond organiseren en Peter van de Goor zal de teams benaderen met de vraag om de namen door te geven.
  • De DSV dag zal dit jaar georganiseerd worden op 23 september 2018, schrijf deze datum alvast in de agenda.
  • Start trainingen: met ingang van 12 augustus mag er weer getraind worden op veld 4 en veld 5. Trainingen op andere velden in overleg met beheer.
  • In het kader van de privacywet zal er op de site een stuk verschijnen over het wijzigen van persoonlijke instellingen van kinderen onder de 16 jaar. Lees als ouder van jeugdleden onder de 16 jaar dit goed door en stuur en e-mail naar de ledenadministratie indien uw kind zijn/haar persoonlijke instellingen zelf wil wijzigen.