De vakanties zijn voorbij en ook het voetbal is weer begonnen. De teams zijn aan het trainen en enkele teams hebben ook al weer een wedstrijd gespeeld. Het bestuur van DSV is bij elkaar geweest en wil graag het volgende met jullie delen.

  • De DSV-dag zal plaatsvinden op 23 september, voorafgaand aan de eerste wedstrijd in de competitie van DSV 1. Houd de site in de gaten voor meer informatie.
  • De jaarvergadering staat gepland voor woensdag 26 september vanaf 20 uur
  • De RABO clubactie komt er weer aan. Leden van DSV die ook lid zijn van de RABObank kunnen hun stem weer uitbrengen. Dit jaar ook weer voor DSV. Tussen 10 en 23 september kun je een stem uitbrengen. 
  • Oplettende DSV-leden hebben het vast al gezien. Het dak van het sportcomplex is veranderd in een kleine energiecentrale. Vanaf komend seizoen is naast het gras ook de stroom bij DSV groen. Met de aanleg van 102 zonnepanelen zetten we de volgende stap in de verduurzaming van onze accommodatie. Het merendeel van ons energieverbruik wekken we voortaan zelf op. In toekomst zullen verdere stappen volgen, bijvoorbeeld door de veldverlichting om te bouwen naar LED.  
  • Komende zondag 9 september staat de eerstvolgende bekerwedstrijd op het programma. Dan komt Excellent 1 op bezoek. Kom allemaal naar sportpark de Laan om de mannen van het eerste aan te moedigen.
 
Het bestuur van DSV wenst iedereen een mooie en sportieve competitie toe!