Bericht vanuit het bestuur

  • Ledenvergadering: een herinnering voor de ledenvergadering van 29 september 2020. Vergeet je niet aan te melden, vanwege de COVD-19 richtlijnen zit er een limiet aan het aantal leden dat aanwezig kan zijn in de kantine.
  • Vanuit de ledenvergadering van vorig jaar is de vraag gekomen om eens goed te kijken naar de kosten versus opbrengsten van het nieuwe Solvissysteem. Vanuit het bestuur hebben we Evert gevraagd om hier naar te kijken, samen met Jarno is er hard gewerkt achter de schermen en dit heeft geleid tot meer inzichten in de systemen. Afgelopen vergadering heeft Evert een terugkoppeling gegeven en vanuit bestuur is gevraagd aan Evert om een verdere verdiepingsslag te maken en inzicht te geven waar wij als vereniging nog meer op kunnen bezuinigen als we kijken naar gas, water en elektriciteit verbruik. Namens het bestuur: Evert en Jarno bedankt!
  • Grote clubactie: komende zaterdag 19 september 2020 start de grote clubactie. Leden vragen we via social media aandacht te vragen voor de loten verkoop. Ook dit doen we COVID-proof en de (ver-)koop van de loten gaat online via een verenigingspagina. Komende zaterdag zal de link van onze vereniging bekend gemaakt worden. Voor het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt kan er een landelijke prijs te verdienen zijn, maar DSV zelf heeft een prijs voor het jeugdlid van DSV die de meeste loten verkoopt. Ook de prijzen die te winnen zijn middels de lotenverkoop zijn niet mis: hoofdprijs: 100.000 euro; tweede prijs: Seat Mii electric, 4 jaar zorgeloos rijden; derde prijs: reischeque luxe campingvakantie VacanSoleil twv 2500 euro. Daarnaast nog ongeveer 665 andere prijzen.
  • Vacatures: we zijn/blijven nog steeds op zoek naar aanvulling voor: kantinecommissie; sponsorcommissie en coördinator speler van de week. Zie hiervoor ook de oproepen op de site of via instagram van DSV.
  • Speler van de week: in verband met de COVID richtlijnen heeft het bestuur besloten de eerste twee maanden geen speler van de week aan te wijzen. Gezien de afstand van 1,5 meter, ook in de dug-out, bij het opkomen van de spelers op het veld en bij de voorbespreking krijgt de speler van de week niet die aandacht die hij/zij verdiend. We hopen dat we in de loop van het seizoen dit weer als vanouds op kunnen pakken.
  • Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de afstand van 1,5 meter in en buiten de kantine en kleedlokalen zijn er twee tenten en extra stoelen aangeschaft. Hierdoor hoopt het bestuur dat er op donderdagavonden en in het weekend meer mensen kunnen genieten van een drankje na de training en/of wedstrijden. Ook kijken we nog of we heaters kunnen plaatsen zodat we langer van de tenten gebruik kunnen maken.
  • Vanuit het Sportakkoord wordt geld vrijgemaakt om vanuit verenigingen mensen aan het bewegen te krijgen, maar ook voor ontwikkelingen voor gezond leven. Vanuit die gedachte zal DSV een Ontwikkeling rookbeleid voor gaan stellen. Indien we hiervoor een bijdrage vanuit het Sportakkoord gaan ontvangen zullen we  rookbeleid binnen onze vereniging onder de lopen nemen en daar waar nodig eventueel aanpassen.

Bestuur DSV