Op een iets frissere dag, ca. 22 graden, werden er een zestal wedstrijden gespeeld op het sportpark "de Laan".

Om 09.00 uur stond ik op het veld om de eerste wedstrijd DSV JO7-1 - Olympia'18 JO7-1 te fotograferen. Na ruim een half uur ben ik naar de wedstrijd DSV JO8-1 - IVO JO8-1 gereden om daar een helftje te gaan fotograferen.
Omdat ik van alle wedstrijden foto's wil maken moet ik het hier ook tot 1 helft beperken. 
Op een ander veldje was de wedstrijd DSV JO9-1 - SSS18 JO9-1 begonnen daar heb ik ook een helft gefotografeerd.
Na de 1e helft van de wedstrijd DSV JO9-1 - SSS18 JO9-1 te hebben vestgelegd ben ik snel, op hetzelfde veld naar de wedstrijd DSV JO11-1 - JVC Cuijk JO11-1 gereden. 

Wat was dat een geweldige wedstrijd JVC Cuijk komt uit in de Hoofdklasse. DSV JO11-1 weerde zich hevig maar uiteindelijk ging JVC Cuijk toch met een 5-3 overwiining naar huis.

Daarna nog een groot gedeelte van de wedstrijd DSV JO13-2g - Venhorst JO13-1g gefotografeerd. Gauw naar huis om wat te gaan eten en dan de wedstrijd van DSV JO17-1 gaan fotograferen.
Maar thuis gekomen kreeg ik toch teveel last van mijn polsen waardoor ik 's middags niet meer terug ben geweest.

Voor de foto's ga je naar www.scootshootfotografie.nl wedstrijdfoto's D.S.V. deel 1 voor de eerste 4 wedstrijden en deel 2 voor de wedstrijd DSV JO13-2g - Venhorst JO13-1g

Verder heb ik voor de eerste keer filmpjes genomen van de 5 wedstrijden gemaakt, allemaal van 1 t/m 1,5 minuut. Bewegende beelden voegt toch wel wat toe vind ik zelf.
Moet echter nog veel oefenen met filmpjes maken maar ik weet zeker dat dat ook gaat lukken.