Vanmorgen eerst drie teamfoto;s genaakt van DSV JO10-1JM, DSV JO10-2JM EN DSV JO9-1JM. De meeste teams waren niet compleet door Coronabesmettingen.
Als alles weer in een rustiger vaarwater zit zal ik wat nieuwe teamfoto's gaan maken.
 


Omdat er 3 wedstrijden om 10.00 uur waren heb ik moeten kiezen welke wedstrijden ik vandaag zou gaan fotograferen,
De eerste wedstrijd was DSV JO10-2JM - Toxandria JO10-2JM. Eerst kwam Toxandria op voorsprong maar de meiden en jongens van de JO10-2JM rechten te rug en nemen het iniatief en waren uiteindelijk de betere van de twee. De drie punten bleven dus in St. Tunnis.

Daarna snel naar veld 3 gereden waar de wedstrijd DSV JO10-1JM - Wittenhorst JO10-1JM aan de gang was. De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Toen ik daar aan kwam was het 5-5. Door beide ploegen werden enkele goede kansen niet benut. Er werd gevochten om de winst en door een poeier van DSV zijde trok de JO10-1JM toch aan het langste eind. De spelers van Wittenhorst lagen verslagen op het veld. Ze hadden misschien ook wel de winst verdiend. 

De laatste wedstrijd was bijna op het einde. De stand bij DSV JO11-2JM - Vios'38 JO11-2JM, toen ik aankwam, was 3-2 in het voordeel van DSV. Ook hier ging het spel op en neer maar DSV werd sterker en sterker. Aan de hand van Matthijs Rombouts, die het spel verdeelde en ook goed meeverdedigde was DSV toch de sterkste. De eindstand is uiteindelijk 5-2. Proficiat jongen en meisje met deze dik verdiende zege.

Foto's van deze wedstridjen zijn te zien op: www.scootshootfotografie.nl