Elke donderdagavond na de training maakt Fred, onze trouwe leider, een briefje met daarop de namen voor de wedstrijd van zondag. Niemand weet precies welk rijtje wat betekent maar afgelopen zondag had Fred het lijstje heel goed vertaald naar de veldbezetting.

De thuiswedstrijd tegen HBV was cruciaal voor ons zelfvertrouwen, de aansluiting bij de middenmoot en de motivatie om onze oude botten nóg een seizoen te pijnigen. Fred posteert Jarno in de spits met Jos en dat pakt erg goed uit. De balvastheid van Jos en de snelheid van Jarno gaan prima samen. We kunnen lekker opbouwen zonder al te veel  druk van Beers en dat is ook wel eens lekker…..Jeroen, Fred, Gaby en Ronny spelen solide op het middenveld en defensief hebben we met John, John, Rien, Robbie en Helm een solide muur opgebouwd waar geen doorkomen aan is voor de mannen van HBV. 
 
Net zoals vorige week weet Jarno het net weer te vinden en zoeken we de ‘thee met suuker’ op bij een 1-0 ruststand. Een opmerkelijk fenomeen doet zich trouwens voor. Er wordt weer ouderwets gerookt voor de wedstrijd, in de dug-out en tijdens de rust. Het is weliswaar geen ouderwetse 'Drum met vloei' maar een hypermoderne e-sigaret. Niet geheel duidelijk is of dit binnen de rookregels valt of niet? Acht, de stemming is er niet minder om en met Peter voor Jeroen en Angelo voor Rien pakken we de draag weer lekker op de tweede helft.  Ronny wordt keihard neergehaald in de 16 en Fred schiet de pingel rustig binnen. Een beetje te rustig volgens zijn dochter Sofie die pa de hele wedstrijd volgt vanaf de zijlijn.  De 3e goal is een juweeltje. Robbie (linksback en in topvorm) stoomt op langs de lijn, gebruikt zijn snelheid om voor de goal te komen, wordt uitstekend ingespeeld en rondt zeer beheerst af. Wat een klasse. Het wordt zo heel lastig voor Johan in de strijd om de beste linksback van het jaar…
 
Met 2 verjaardagsrondjes van Ruud en Jos wordt het een gezellige ochtend waarbij de 0-snoepzak eindelijk weer eens uitgedeeld wordt aan de met links keepende John. Goede teamspirit om te keepen met een blessure en daarbij de 0 te houden! Chapeau! 
 
28 april vervolgen we onze veldtocht met een thuiswedstrijd tegen HVCH. Zet ‘m alvast in de agenda want het belooft weer een spektakel te worden.