Na 12 jaar mede-hoofdsponsor van eerst de jeugdafdeling en daarna de selectie van DSV te zijn geweest, heeft TARS Visuele Presentatie te kennen gegeven het stokje over te willen dragen. 

De eerste 8 jaar heeft TARS het sponsorschap o.a. gedeeld met Van Tits Schoenen en Sport, de afgelopen 4 jaren was restaurant De Heksenboom de mede-hoofdsponsor. Naast het sponseren van onze selectie, heeft Tars ons tijdens deze periode altijd met raad en daad bijgestaan. Wij willen Tars alvast hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren en hopen op een verdere samenwerking, zij het in een andere vorm.

De andere hoofdsponsor, restaurant De Heksenboom, heeft aangegeven verder te willen gaan als hoofdsponsor van DSV. Wij zijn er uiteraard zeer blij mee, dat de familie Van Dasler, ondanks de zeer bewogen afgelopen periode bereid is om de samenwerking voort te zetten. 

Bedankt voor de afgelopen periode, en we gaan vol vertrouwen aan de volgende periode beginnen. 

Daarnaast zijn wij verheugd om mee te kunnen delen dat we Tegelhandel Van der Rijt BV, bereid hebben gevonden om mede-hoofdsponsor van DSV te worden. Het bedrijf, ruim 50 jaar geleden opgericht door Piet van der Rijt, wordt nu gerund door zijn beide kinderen Rudie en Yvonne. Zij hebben zich voor de komende 4 jaar als hoofdsponsor aan DSV verbonden. Bedankt voor het vertrouwen en wij kijken uit naar een sportieve samenwerking! 

Sponsorcommissie DSV