Het 4x4 toernooi van deze zaterdag leverde de leiders van de E4 hoofdbrekens op er was door de crisis namelijk niemand met vakantie. Van de E3 en de E5 waren er wel vakantiegangers .
De E3 had twee teams ingeschreven maar te weinig spelers. Hiervoor werden Bono, Justin en Daniel ingehuurd de supporter heeft ze niet zien spelen maar ze hebben wel met plezier gespeeld bleek bij navraag.
Voor de 7 overgebleven spelers was er maar een inschrijving dit gaf dus problemen met de regels van de KNVB voor het 4x4 toernooi.
Maar dit werd omzeild door elke wedstrijd te starten met 5 andere spelers en iedere speler kon dus drie wedstrijden spelen van de 4.
Met de opzet van deze wedstrijden kon de supporter goed zien dat het moeilijk was om het goed aangeleerde positie spel van de competitie te laten varen .
In deze wedstrijden was de lange bal geen goed idee maar werd wel vaak geprobeerd en dit koste wel erg veel tegengoals in totaal 23 .
We hebben zelf 8 goals gemaakt en een van de vier wedstrijden gewonnen.
De jongens Sjoerd, Bram, Kevin, Mike, Roy, Koen, Siebe hadden na afloop een tevreden gezicht en daar was het allemaal om te doen.
In de herfstvakantie zijn er geen trainingen maar op woensdag kan er wel onderling met de E3 en E5 een wedstrijdje gespeeld worden.
De eerst volgende competitie wedstrijd is pas weer op 6 november .

De supporter.