Sint Anthonis 13-11-2016,
 
DSV 2 laat weer 2 gezichten zien, maar pakt 3 belangrijke punten om bovenin mee te blijven doen. DSV start goed, maar later in de wedstrijd verpesten ze zelf hun goede start. FC Uden was een geduchte tegenstander die niet als een team speelde wat DSV wel doet.
 
DSV 2 mist een aantal spelers door blessures en griepjes. Hierdoor was de opstelling zijn duidelijk en wist de gehele groep dat er mentaliteit getoond moest worden en proberen hun eigen spel te spelen.
DSV start geconcentreerd, rustig en toonde mentaliteit. Was een genot om naar te kijken, niet het geweldige spel, maar het teamspirit. Uden kwam er af en toe gevaarlijk aan bal door individuele spelers maar schoten van afstand kon Stef niet deren. DSV groeide in de wedstrijd middenveld en backs waren goed bereikbaar. Aanvallen werden zorgvuldig opgezet. Vanuit het middenveld wordt Jeroen Peeters diep gestuurd en legt de bal voor bij de 1ste paal voor de vragende Harm, Harm met een geniaal overstapje verast de gehele verdediging, behalve zijn pupil bij A Sven Verschuren en die tekent voor de 1-0. FC Uden was verast maar drukte niet door. DSV drukt door Jelle speelt in op Harm, verdediger Uden leekt de bal te pakken, maar miste compleet. Harm rondt deze kans beheerst af. Even later op rechts gaat Sven combinatie aan met Kevin. Sven wordt gevloerd. Vrije trap legt Marius voor en dezelfde Sven zo vrij als een vogeltje schiet de 3-0 binnen. 1ste helft waren er nog kansen voor Jeroen Peeters, Marius en Harm.
 
2de helft is er niks aan de hand Uden drukt niet door en DSV vindt het goed. Voorin vindt er slordig baverlies plaats, waardoor iedereen op het verkeerde been stond. Uden countert deze kans zeer netjes uit. DSV maakt het zich heel moeilijk door 2 minuten later de buitenspeler van FC Uden door de verdediging schuift de bal langs Stef en Marius haalt de bal nog van de lijn maar op dat moment gretigere Uden prikt de 3-2 binnen. DSV toont mentaliteit en stuurt Jeroen Peeters diep, die legt voor maar pardoes valt de bevrijdende 4-2 binnen. DSV drukt door en Jeroen Peeters blijkt een topdag te hebben. Hij blijft een plaag voor de verdediging Uden maar Jeroen profiteert hier niet optimaal van.
 
FC Uden komt nog 1x terug in de wedstrijd, simpel balverlies op het middenveld. Buitenspeler van Uden die zeer lastig was te verdedigen geeft voor en hun spits weet bij de 2de paal de 4-3 aan te tekenen.
 
DSV 2 was vandaag gehavend, maar liet zien dat alle spelers het gehele seizoen nodig te hebben en ook allemaal het niveau aankunnen. Opvallend was Kevin Cornelissen hij mocht eindelijk zijn competitie debuut maken dit jaar en deed dit zeer verdienstelijk. DSV 2 moet groeien om 90 minuten lang de baas te willen zijn op het veld. Dit seizoen vaak periodes met goed voetbal en veel te vaak beduidend onder hun niveau presteren.
 
De Supporter