Een matig spelend DSV kwam een gelijkspel overeen met Vios ’38 uit Beugen. Frappant dat de ploeg uit Sint Tunnis alle vier de doelpunten voor zijn rekening nam! Vooraf dacht men bij de thuisclub dat een overwinning op de Beugenaren mogelijk moest zijn, zeker toen DSV al na twee minuten op voorsprong kwam.

Stijn Fleuren liet een diepe bal van Stefan Verberkt over aan Rob Brienen die voor de vijfde keer deze competitie het net wist te vinden: 1-0.

De gasten waren daar niet van onder de indruk en combineerden meermalen rustig

richting het DSV –doel waar Martijn Hariri diverse keren snel moest reageren.

Weinig overtredingen en het ging gelijk op, totdat de thuisclub plotseling voor de tweede keer wist te scoren.

Tom Arts was eerder bij de bal dan de uit zijn doel sprintende Rowan van den Heuvel en het lobje eindigde tegen het net: 2-0.

Een onnodig weggegeven corner leverde uiteindelijk een doelpunt op voor Vios.

Rob Brienen kreeg een zet in zijn rug toen hij de bal weg wilde koppen, raakte uit balans en de bal verdween in het eigen doel: 2-1.

Na rust was het initiatief aan Vios, zonder dat dat overigens tot veel kansen leidde, maar die kreeg DSV ook niet.

Bij een scrimmage voor het doel van de thuisclub, in de 26e minuut, zag Daan Goossens van de gasten zijn inzet via de voet van een DSV-er in het doel verdwijnen: 2-2.

De ernstig geblesseerde Jeroen Brienen moest vervangen worden door zijn neef Ward Brienen. Vios zag een kopballetje op de lat eindigen en iedereen voelde dat het een terecht gelijkspel zou gaan worden. Of toch niet? Vlak voor tijd liet de Vios – doelman de bal los en mocht Jeroen Peeters op een leeg doel mikken. De bal ging naast en een overwinning voor DSV zou ook wel erg veel van het goede zijn geweest!

Zondag gaat DSV op bezoek bij koploper Constantia/Wanroy.