De eerste wedstrijd van de MA 1 zit er ook op. Voor het eerste jaar in de A competitie met toch wel jonge speelsters vertrokken we naar Lierop.
Door afzettingen van de weg moesten we toch wel een eindje om rijden, zodat we pas een kwartier voor aanvang het sportpark daar betraden.
Het was mooi zonnig dus de warming up hebben we maar op het beloop gelaten terwijl dat toch wel heel belangrijk is.
Dat was zeker bij ons in de eerste helft te zien. We moesten echt het wedstrijd gevoel nog te pakken krijgen, het ging voor geen meter,
Het resultaat was er dus ook na 2 – 0 achter na de eerste helft.

Na een toch positieve pep talk gingen we aan de tweede helft beginnen, ja zelfs wij spelen voortaan twee keer 45 min.
Het was als een donderslag bij heldere hemel zo goed als we gingen spelen, in één keer was de spirit er en scoorden al gauw de eerste treffer.
Ook weten we nog niet altijd dat de scheidsrechter toch echt het spel dood moet leggen, en niet moet stoppen als er geroepen wordt bal uit

omdat er iemand geblesseerd op het veld ligt, van de wijs gebracht door dit geroep vergaten we te scoren de bal lag nog maar 1 meter verwijderd
van het doel een tikje was genoeg maar de keepster van de tegenstander was allert en greep de bal snel voor onze voeten weg, stom hé.
Maar dat mocht de pret niet drukken we gingen er weer vol tegen aan en dat werd gelukkig beloond door na een tijdje weer te scoren.

Eind resultaat 2 – 2