Na de geslaagde 1e RIK-avond welke plaats vond in november op De Laan bij DSV was het nu tijd voor de herhaling in de kantine van Activia.

Wederom werdt er weer fanatiek gestreden om de titel van het RIK-toernooi DSV/Activia. 32 Kaarters werden ontvangen met een koffie van de club waarna om acht uur gestart werd met het eerste blok van anderhalf uur. Een half uurtje pauze en op naar het volgende blok. Onder het genot van een drankje en een hapje werdt er vervolgens weer met veel plezier een kaartje gelegd.

Rond de klok van tien uur en half twaalf werd door ieder tafel de winst van de kaarters, voorzien van naam, ingeleverd bij de organisatie. Na het tellen van de winst per team en dit vervolgens te delen door het aantal teamleden kwam het team Ad van der Wijst en Peter Toonen als winnaar uit de bus. Zij hadden maar liefst € 2,75 winst p.p. Op een nette tweede plaats kwam het team van Thomas Vloet, Jacques Theunissen, Geon Rijnen en Harrie van Els met een winst van € 1,80 p.p.In november vindt de 3e editie van het DSV/Activia RIK-toernooi weer plaats in de kantine van DSV. De exacte datum volgt.

Wij willen alle kaarters bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme.

Groetjes, Marcel, Marcel en Henk

 

2e rikavond DSV-Activia